Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka5765fg

Był u mnie kurier z towarem zamówionym a mnie nie było

Polecane posty

Gość kajka5765fg

towar opłaciłam, co się z tą przesylką stanie czy przywiozą ją jeszcze raz? co robić?

Gość rozwiń rozwiń
Będą przyjeżdżać aż cię zastaną. Nigdy tego nie pojmę - opłaca im się jeździć w te i we wte nie wiedząc czy ktoś jest pod adresem, a nie oopłaca im się zadzwonić do klienta i umówić na konkretną godzinę :o

A dzwonił kurier do ciebie?? powinien zadzwonic z zapytaniem gdzie moze cie teraz zastac. jak nie dostarczył przesyłki z twojej winy to niestety koszty ponownej wysyłki ponosisz ty

Gość kajka5765fg
no właśnie miałam nieodebrane połączenie z nr zastrzeżonego ale jak na złość nie miałam przy sobie telefonu wiec nie odebrałam

Gość powienien zostawić
w skrzynce pocztowej awizo kurierskie z jego numerem telefonu, u mnie tak robią, idź zobacz do skrzynki :P

Nie wiem jak u was i z jakiej firmy kurierskiej ale ja miałam zazwyczaj tak, ze jakbym nie odebrała wysyłki, nie wskazała miejsca w którym jestm i odbiore przesyłkę to za pinowna bym musiała zapłacic. Z jakiej firmy to miało byc DPD siódemka DHL opek??????

Gość powienien zostawić
a tak w ogole to wole poczte, jest może dłużej ale w przypadku gdy nie odbiore paczki to pan zostawi awizo i nie ma problemu z odbiorem, a z tymi kurierami to jest różnie, niektórzy to robią łaske, że coś mają doręczyć

Gość jak too jak???
No ja miałam kiedyś tak, że nie miałam żadnej możliwości umówienia się z kierowcą, i nie wiedziałam kiedy dokładnie przyjedzie. I wychodzę z bloku, do pracy, a pod blokiem stoi ciężarówka tej firmy kurierskiej, więc podchodzę i pytam czy może dla mnie coś mają i mieli. Więc pytam dlaczego nikt się nie skontaktował, i co by było gdyby nie było mnie w domu. A kurier beztrosko mi powiedział, że przyjechaliby jeszcze raz i jeszcze raz, bo i tak jeżdżą :o