Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak urządzić się w życiu

Ja to mam szczęście :)

Polecane posty

Jak urządzić się w życiu Przypadkiem złapałam zaradnego faceta Zawsze miałam taki plan i jak poznałam mojego, to się spotykałam bardziej z nudów niż z nadzieją na prawdziwy związek a on jeździł wtedy takim starym gruchotem ha ha Bo jego się zepsuł i mi do tej pory mówi, że jestem pierwszą dziewczyną, która nie poleciała na jego kasę . Dobre to jest Dzięki niemu jestem też na studiach i zrobiłam prawo jazdy a także zdobyłam doświadczenie w pracy, którą mi załatwił. To był mój jedyny ratunek na wyjście z biedy i mi się udało. Teraz mam fajną pracę i zakochanego po uszy faceta! A wszystko dzięki temu, że nie miałam wtedy za bardzo co robić jak go poznałam. Polecam wszystkim!

sram mordą 😘

A kto powiedział, że nie mam miłości ? :) Spodziewałam się zawistnych komentarzy osób bez celu w życiu :) A ja jestem szczęśliwa hahahhaa

Gość Walijski kwiat
A ja uwazam,ze dziewczyna faktycznie ma szczescie. Wyobras sobie jak by wygladalo jej zycie bez tego kolesia? Kto by jej dal "fajna prace" bez doswiadczenia, znajomosci? bylaby nikim... teraz jest szczesliwa. Gratulacje!Szczesciara

po co ją wyzywacie ,jej życie jej sprawa .Ja gratuluję ,mam podobnie z wyjątkiem tego ,że ja nie złapałam mojego na kasę ,bo jak go poznałam to kasy nie miał.Nikomu nie zazdroszczę ani też źle nie życzę .

Gość ines73
i tak dalej.....................mam nadzieje ze nie mieszkasz w zasranej wsi i tylko o tym myslisz.......jesli tak jest w realu,przyjedz do mnie, zabawimy sie..Stockholma-dam ci numer na gg

Gość ines73
zobacze twoja kobite i powiem ci kim jestes- gdzie fotos?????? voglio vedere le foto..........

Gość sara3535
Czego warczycie na dziewczyne? Przeciez tez takiego faceta byscie nie odrzucily. Ludzie pobieraja sie z wielkiej milosci i piorunem rozwodza sie z wielkiej nienawisci. A takie zwiazki jak ten moze byc udany , obojetnie ile bedzie trwal czasu to oboje zyskuja. Jak pomyslicie bez zawisci to dojdziecie tez do takiego wniosku.

Gość ines73
syf kila i mogila...czysta prowokacja z#wolki lubeskiej# jesli taka istnieje..........