Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfgvrtgre

PODOBA MI SIE 13 LAT STARSZY FACET! I CO GORSZE, JA JEMU TEZ!

Polecane posty

Gość sdfgvrtgre

Ja 22 lata, on 35 niedługo. Znamy się pół roku, on mówi otwarcie,że chciałby się ze mna na powaznie związać, ja też chciałabym. Tylko moi rodzice maja z tym problem... I to mi przeszkadza. Jestem jedynaczką, zawsze ( i niestety) byłam oczkiem w głowie... Nie podoba im się to,że jest po rozwodzie i ma dziecko z poprzedniego związku. Dziecko ma 56lat,rozwód był 3 lata temu. Oni myślą, że mnie też to spotka ( tzn rozwód itp).Jak przekonać rodziców?

Najpierw sama sie przekonaj.Badz samodzielna.Sprawdz czy on ma pozalatwiane sprawy z przeszlosci.Dlaczego był rozwód i slub.Jak to wyglada dzisiaj i czego on chce, jsak patrzy na zwiazek.Jak traktuje i kontaktuje sie z dzieckiem i eks.Potestuj jego reakcje i poglady.Zamieszkaj z nim.Jestes młoda wiec potrzeba czasu i zbierania doswiadczen a nie wiazania sie na max od juz.Rodzice to zawsze problem.Trzeba stanowczo ale delikatnie im uswiadomic,ze to twoje zycie a slubu jeszcze nie masz zamiaru brac a tym bardziej miec dziecka

Gość tekla ze skrzypcami
Ile dziecko ma lat?? :-) Nie przekonuj. To twoje życie. Oni muszą to zaakceptować.

Gość bhjbhj
Naprawde chcesz byc z facetem, ktory zamiast dojrzewac wraz z wiekiem ucieka od odpowiedzialnosci i zycia, uganiajac sie za mlodkami?:O Jego rowiesnicy maja rodziny, problemy, rowiesniczki maja wysokie oczekiwania wzgledem faceta, a on chce od tego wszystkiego uciec wiazac sie z mlodka, ktora zadowoli sie paroma czulymi slowkami.

Gość Mary t'invite
to na co czekacie? Niech w koncu jedno przymie zaproszenie drugiego. Iolez mozna sie mijac, zerkac na ulicy. do konca swiata, ale czy warto..:( czas mija...

Gość STYLISTKA RZES
dalabym sobie spokoj.

Gość sdfgvrtgre
Dziecko ma 6 lat, przepraszam za pomyłke:)

Prawdę mowiąc to wcale nie duża różnica!!!Moja babcia byla młodsza od dziadka 20lat i wcale tego nie było widać!!!