Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonya634

Wysoki facet lepszy????? Nie zawsze!

Polecane posty

Gość Sonya634

Niektóre z was tak bardzo krytykują mężczyzn ok. 175 cm, a jak ja się tak przyglądam tym niższym i wyższym facetom to uważam, że taki 175-180 prezentuje się lepiej niż 190. Jak dla mnie facet od 190 cm to wielkolud i wygląda dość nieproporcjonalnie. Przynajmniej takie są moje obserwacje, ale pewnie są jakieś wyjątki od zasady bo wszystko zależy od proporcji, masy ciała itp. Ja sama nie jestem jakaś niska, ale nie potrzebuję olbrzymiego faceta. Z jednej strony może to fajne jak mężczyzna znacznie nad tobą góruje, ale nie macie podobnych wrażeń, że faceci od 190 cm w górę wyglądają trochę dziwnie? Takie na maksa wydłużone tułowia, długie nogi. Karykatura. A do tego olbrzymie stopy. Kto miał dawniej rozmiar 46? Oczywiście nie chcę nikogo obrazić no ale podejrzewam, że na tym forum siedzą głównie kobiety, poza tym wysoki mężczyzna zwykle jest na tyle pewny siebie, że pewnie i tak go nie zmartwię swoją wypowiedzią.

Gość mój facet ma 1,95 wzrostu
Nie jest pewny siebie. Fakt - jest cokolwiek nieproporcjonalnie zbudowany (stosunkowo długie nogi). Ja mam 1,60 wzrostu. Nie twierdzę, że jest lepszy, niż by był, gdyby urósł te 10 czy 20 cm mniej, ale nie uważam też, że jest gorszy od niższych facetów.

Gość sjkbfhjsgwegwqry
Ja mam wysokiego mężczyznę, uważam ,że jest on proporcjonalny oraz bardzo dobrze wygląda. Nie wyobrażam sobie jakby był niższy ,mogę założyc wysokie szpile a on i tak będzie wyższy :) Uwielbiam kiedy mnie przytula czuje się bezpiecznie przy nim. Dodam ,że on ma 1,93 a ja 1,70.

Gość Julka19x
właśnie faceci 190cm są najlepsi.Tacy ponizej 180 to knypki

Gość a co to jest
a ja mam faceta 1,85 i nie jest proporcjonalny. Ma za dlugie nogi :P wygladaja jak u konia :P

Gość Sonya634
Nie napisałam przecież, że niski tylko niższy od tego 190. ;P

Gość Sonya634
175 to średni, a od 180 chyb już można mówić, że wysoki.

Gość Sonya634
podnoszę temat

Gość Julka19x
wysoki 185-195 średni 180-185 niski 175-180 poniżej są krasnale i dzieci,powyżej Guliwer,Gortat itp.

Gość ewfis8fsdfed
Ja sama mam 175cm wzrostu, jak założę szpilki to 185, więc ty się nie martw tym czym nie powinnaś, szukaj odpowiednich dla siebie.

Gość Sonya634
Moja skala wysoki 181 i więcej średni 175-180 niski 174 i mniej (bez obrażania nikogo, znam wielu niskich chłopaków, którzy są całkiem fajni)

Gość Sonya634
Ja mam 170 cm, w szpilkach max 178, w wyższych bym się zabiła, ale i tak rzadko noszę takie obuwie.

Gość Sonya634
Ja może jestem trochę nienormalna, ale zaczynam patrzeć na facetów jako na potencjalnych kandydatów na ojca moich przyszłych dzieci. ;) No i tak się zastanawiam, że jakbym związała się z takim powiedzmy 195 cm o stopie 46 albo i więcej to nasza córka mogłaby nie być zbyt atrakcyjna, bardzo wielka z dużymi stopami. Wy o tym nie myślicie? ;)

Gość t&amp
nie, pwnie jakaś mała bedzie po tobie lub tak 170.:)

Gość Sonya634
Ja mam właśnie 170.

Gość Sonya634
Jeszcze raz podniosę :)

Julka19x właśnie faceci 190cm są najlepsi.Tacy ponizej 180 to knypki TYlko, że te knypki dożywają 90 lat, a żaden powyżej 185 cm nie dożywa późnej starości. Za duże obciążenie dla układu krwionośnego. Faceci powyżej 175 cm to mutanci, taka jest pradwa. To sztuczna mutacja, nie stworzona przez naturę, tylko przez chemię. Witaminy w chrupkach, mleku, wapń w danonkach itd. Wiecie ile wynosił przeciętny wzrost rycerza pod Grunwaldem? 156 cm.

Acha, jeszcze jedno. Proponuję wejść na jakie kolwiek forum z anonsami transwestytów. Na 500 ogłoszeń, tylko 1 może będzie miał wzrost poniżej 175 cm. Przeważnie mają powyżej 185 cm. To świadczy o tym, że wysocy faceci mają mniej testosteronu i większe skłonności do trans.

Gość Sonya634
Sztuczna mutacja, nie stworzona przez naturę? No tu mnie trochę zaskoczyłeś. Czytałam kiedyś, że królowa Jadwiga miała ok. 180 cm wzrostu! Podczas gdy Jagiełło był od niej ok. 20 cm niższy. Nie wiem na ile te informacje są prawdziwe, polecam sprawdzić bo to całkiem ciekawa sprawa. Poza tym w odległych czasach kiedy jeszcze nie wykształcił się homo sapiens, istoty człekokształtne miały właśnie ok. 185 cm. Chyba trochę przesadzasz z tą sztuczną mutacją. Wysocy ludzie byli zawsze tylko kiedyś o wiele mniej.

Gość Sonya634
Nie no 156 cm dla faceta to już przesada! To ile w takim razie miały przeciętne kobiety? 146 cm??? Tyle mniej więcej ma mój 11-letni brat i jak się na niego patrzy to od razu widać, że dziecko, jest bardzo niski.

Gość Sonya634
Kindybałek TYlko, że te knypki dożywają 90 lat, a żaden powyżej 185 cm nie dożywa późnej starości. Za duże obciążenie dla układu krwionośnego. Faceci powyżej 175 cm to mutanci, taka jest pradwa. To sztuczna mutacja, nie stworzona przez naturę, tylko przez chemię. Witaminy w chrupkach, mleku, wapń w danonkach itd. Więc może to dlatego jak się patrzy na starszych ludzi to rzadko kiedy są wśród nich wysocy...

Gość dość wyraźne
ja mam 166 sadzę ze 175 nie jest zły ale jak sie założy szpilki to facet 180 jest w sam raz więc podsumowując 180 dla mojego wzrostu

A ja tam lubię jak facet jest wysoki :) dla mnie to co najmniej połowa punktów w wyglądzie faceta. Aaaa i wysoki facet zaczyna się od 185 wzwyż :)

Gość granatowakroowa
ja mam 176 mąż 190:) wcześniej byłam w takimi w moim wzroscie lub 2-3 cm mniej! średnio kobieco się czułam! ciągle chodziłąm w płaskich budach i się garbiłąm! a teraz przy mężu czuję się taka malutka i drobniutka:)

Gość wojas
Równie dobrze ja mogę powiedzieć że kobieta zaczyna się od piersi D85 :)

Gość siedząca w domu
Kindybałek chyba wyssales to z chooja :D 156 cm przecietny wzrost rycerza pod Grunwaldem :D marny karzeł próbuje wmówić inny, że wysoki wzrost to mutacja :D twój wzrost to upośledzenie skrzacie 🖐️ ps: już w gwardii pretoriańskiej byli znacznie postawniejsi i wyżsi mężczyźni 🖐️

Gość halinazkonstancina
a jak z penisami u takich wysokich, bo jak stopy duże...