Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc19888888

reczna robota

Polecane posty

Gość gosc19888888

Dziewczyny, czy lubicie facetoowi walic konia i patrzec jak sie spuszcza? moja mi to robi a mnie strasznie to krepiuje .Czuje sie nieco zawstydzony.Ona twierdzi ze lubi to robic i patrzec jak szcytuje.Czy jest to naprawde widok..podniecajacy dla kobiet?

Gość Chce być twoja suka
A to zależy . Jeśli jesteście w trwałym związku to normalne i nie ma się czego krępować ;)

Gość a moim skromnym zdaniem....
hmm jest w tym cos podniecajacego:) ja na przyklad uwielbiam sprawiac mojemu przyjemnosc i lubie patrzec na jego reakcje:)

Gość gosc19888888
ja to lubie, nie przecze tylko ..po wytrysku jestem strasznie skrepowany, unikam wzoku itd

Gość a moim skromnym zdaniem....
a moze, w tym czasie, zeby odwrocic uwage partnerki od skrepowania, wystarczy ja przytulic;)

Gość czarnula;]
nie wstydzic sie chłopcy :D szczytowanie jest podniecajace przynajmniej dla mnie.. to bardzo przyjene patrzec jak chłopak jest tak podniecony

Gość heeheheh
To my z moim partnerem mamy lepiej,bo możemy sobie to robić nawzajem.

Gość gość
Miałem 16lat i podglądałem w łazience moją daleką kuzynkę. Podniecała mnie bardzo Fiut mi ciągle stał. Myślałem ,że jestem dyskretny ale.. Wyszła z łazienki i zawołała mnie. Co nie widziałeś jeszcze gołej kobiety? Nie wiedziałem co powiedzieć. Bez ceregieli rozpięła mi spodnie. No łanie stoi i jaki duży. Zrobiła mi ręką. Sperma trysnęła aż na brzuch. Będzie ci lżej powiedziała. I było.