Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alialiii85

związałybyście się ze śmieciarzem

Polecane posty

Gość Bumbarash
śmieciarze to mega prymitywy.

Gość wrwvwc
nie mam nic przeciwko śmieciarzowi, pod warunkiem że jest porządnym człowiekiem, jestem z archiwistą i czasami mam ochotą walnać nim o ścianę żeby zmądrzał, gacie nosi dziurawe, bo nie ma pieniędzy, ale nie pójdzie do "prostej" pracy, szlag mnie trafia, ja mam dyplom, i pracuję na kał senter, i o niczym to nie świadczy ;-((

Gość krekusa33
gdyby tylko dobrze zarabial, lubił swoją prace (hhhmmm czy taką pracę można lubić???) i ogólnie byłby sp[oko gość to czemu nie, no i zeby dbał o higienę naturalnie

Gość dsadaf
śmieciarz to kurwa ten kto śmieci gdzie popadnie !! a nie człowiek który sprząta po tych syfiarzach !!!!!!! jakimi są ludzie !!!!! ciężką prace wykonuje żebyście brudasy mieszkały w czystym mieście !!!!!!! debile!!!!

Gość alialiiii85
up

Gość Puloch
Nie wiem co widzicie w kimś kto zmiata kał z rynsztoka, chodzi szczerbaty i pije bez przerwy wódkę

Gość Korci
Witam.Jestem smieciazem i jestem z tego dumny.Zdalem mature ,jestem po technikum i wyjechalem do UK.Jestem juz w UK trzy lata moja miesieczna stawka to okolo 2500 /2800 na miesiac .Po trzech latach mam wspanialy start w zyciu swiezo wybudowany Dom 200 m ,mieszkanie,wlasna dobrze prosperujaca firme w polsce a mam dopiero 22 lata ale cos zacos .stracilem milosc swojego zycia i zaluje ze mam co mam .

Gość Korci
Pulnoch ,zycze Ci abys choc w jednym procencie osiagnela co ja .Jestem bardzo przystajnym smieciazem jak juz cos ,a chociasz bylbym szczerbaty to nie oceniaja sie ludzi po wygladzie .!!

Gość Zuza De
Tak, związałabym się ze śmieciarzem, a raczej kierowcą lub ładowaczem, lub też osobą wywożącą szambo. Powiem więcej - mam większy szacunek do takich ludzi niż do tych co przez 8 godzin siedzą za biurkiem z krawatem pod szyją. Miałam okazję jeździć samochodem asenizacyjnym ( wożącym szambo gdyby ktoś nie wiedział...) i śmieciarką, jako pasażer oczywiście, i to żadna ujma na honorze ;p.

Gość Zuza De
Puloch, nie oceniaj ludzi po rodzaju pracy jaką wykonuje. Ktoś, kto wywozi szambo może dbać o higienę i wygląd bardziej niż niejedna lalunia.

Gość Zuza De
Bumbarash, a Ty co robisz w życiu?

Gość gość
Nie, a dlaczego? Stać mnie na policjanta czy sklepowego :)