Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonaaaaaaaaaaa1223

MOJ BYLY MA RAKA I CHCE ODNOWIC KONTAKT.CO ROBIC?

Polecane posty

Gość zonaaaaaaaaaaa1223

rozstalismy sie 5 lat temu, bylismy razem ok roku, teraz jestem mezatka od pol roku i nagle odzywa sie moj byly, ze ma raka i chcialby sie spotkac. rozstalismy sie w niezbyt dobrej atmosferze, terazw obliczu tego, ze jest chory, chcialabym odnowic kontakt chociaz bedzie mnie to jednak troche bolalo bo kochalam go jednak bardzo ale z powodu jego wielu przeiwnien doszlo do rozstania, niestety zdradzil mnie czego dlugo nie moglam przebolec. co robic????

Gość a jaka była twoja sytuacja
Może chce cię przeprosić?

Gość zonaaaaaaaaaaa1223
moze chce ale ja sie boje ze to przede wszystkim jakis zart. ale z jego opisow wynika ze raczej nie. boje sie o swoja psychike bo w sumie uwolnilam sie juz od niego,mam meza, chce dziecka. a nie powrotu do przeszlosci.

nie spotykaj sie z nim to niema sensu choroba ,choroba mozesz zaprzepascic wszystko co do tej pory osiagnelas a z mezem obecnym plany=ujesz dziecko takze ja dlatego niewidze sensu sie z nim spotykac . czasem niewrto ruszac dawnych spraw

Gość zonaaaaaaaaaaa1223
dziekuje za opinie!tez sie tego boje mimo wszystko, chyba mu napisze, ze wybaczam mu wszystko i wyslucham tego coma do powiedzenia przez telefon. nic wiecej. dzieki!