Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lattemiele

jak moze baba-chlop odebrac barby faceta????????????

Polecane posty

Gość lattemiele

ona-gruba mala -taka izka ja-wysoka ladna na medycynie-ona -jej odbiera chlopak, przyszlego meza -3 tygodnie przed zareczynami...czy tak mozna??????

Gość dcfsdffvgf
widocznie ta barby ma pusto we lbie a tamta rpzy sobie cos soba reprezentuje. takie barby sa na jeden raz a te madrzejsze na cale zycie

Gość kkkkokkkooo
Po prostu....nie masz tego "czegoś" w sobie co ona ma...a poza tym odszedł od Ciebie bo pewnie tak myślisz,że jaestes taka doskonała..a tu doopa.

Taa, widać, że studiujesz po sposobie pisania Nie mam pojęcia o czym mówisz, ale uroda czy medycyna nie jest żadnym wyznacznikiem, że jesteś lepsza od kogokolwiek Ale zdrady nie popieram oczywiście

Gość johann scarletson
2/10

Gość lattemiele
jak pisze? od wielu lat nie zyje w Polsce....ale nie tak zle z moim wypowiadanie, sie.....

Gość fifkffiokf
jak 3 tyg przed zaręczynami? skad moglas to wiedzieć ehhh parom,co probują wszystko od a do z zaplanowac, to przewaznie nic nie wychodzi

Gość Fanka Borysa
Ja pierdzielę, aż się rzygać chce jak człowiek czyta takie teksty. Kaleczenie języka polskiego, do tego pisze jakby wypadła z 5 piętra. Dziewczyno, nic nie zrozumiałam z Twojego postu!

Gość ines73
ja zrozumilam...nie patrz na tepe lby tutaj............daj sobie z nim siana i idz swoja droga...brzydule to zdziry i tak juz jest...........