Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały magik

Czy ktoś kupił dziecku zestaw "Mały magik"?

Polecane posty

Gość mały magik

Witam, chciałabym kupić 8-latkowi zestaw do robienia sztuczek magicznych i tutaj moje pytanie- czy ktoś z Was to ma i czy dziecko lubi się tym bawić? Zależy mi na zabawce, której można poświęcić więcej czasu niż np. na ułożenie puzzli. No i ten wiek... to juz nie małe dziecko, poradźcie coś jak mozecie;)

ja kupiłam najtarszemu Synkowi od brata tylko nie pamiętam ktory zestaw napewno w czarnym opakowaniu. - miał mega frajdę bo robil przedstawienia przed młodszymy kuzynami. Najbardziej przypasował mu sztuczny palec do sztuczki z chusteczkami i jeszcze jakaś skrzycneczka z podwojnym dnem.. ale niestety to zabawka do użytku "od święta"...

Gość gość
Ja polecam zestaw 20 sztuczek seria 1. Jest tam kilka tricków bardzo dobrych, jak dziurawe monety, przebijane ołówkami, lewitujące monety, znikająca moneta i wiele innych. Na pewnych stronach jeden z tych tricków kosztuje więcej niż samo opakowanie, a efekt dziurawe monety , który jest świetnym trickiem, nie można go nigdzie znaleźć w żadnych z polskich sklepów. Polecam ten zestaw z monetami, jest super.