Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halo panowie

Panowie, naprawdę wolicie zołzy??

Polecane posty

Gość zgaga.
I to jest trafne wyjaśnienie :) Pozdrawiam wszystkie zołzy :)

Gość pioi
"Nie interesuje się otoczeniem, zajmuje sie sobą i to co jej dotyczy" oj no to na pewno - każdy facet marzy o księżniczce która zajmuje się tylko sobą. rety dziewczyny naprawdę jesteście, aż tak głupie, że wierzycie w takie bzdurne książki?

"Nie interesuje się otoczeniem, zajmuje sie sobą i to co jej dotyczy" to nie zołza ale samolubna egoistka:) To tyle w temacie

Gość Na kafe chyba tylko
Egoist_*31 lubi zolzy :D:D:D:D wszyscy inni pisali ze nie:D:D

Gość yrtutuu
do przeczytałem książkę racja, jest tam cos takiego a daniem maja byc najtansze rzeczy zakupione w markecie czy cos podobnego :O

Gość do Wszystkich.
Tu na forum chyba mało kto takie "pewne siebie i bezkompromisowe" lubi, ale dlaczego w takim razie w realnym życiu najczęsciej te "ostrzejsze" babki są bardziej szanowane i bardziej zachwycają facetów ??

Gość prawiczek z warszawy
Ja lubię kobiety atrakcyjne o miłej dla oka aparycji i dość trzeźwym spojrzeniu na świat, bez skrajności :classic_cool:

Lubię ostre i dominujące kobiety :classic_cool:

Gość a ja nie cierpię dziewczyn
co nie mają własnego zdania i swoje życie podporządkowują facetom

Głupie krowy... Komu zołza potrzebna i do czego. Toć wytrzymać z taką nie idzie. :o Rozumiem, że jesszcze znajdą się tacy co w taką ch..a włożą, ale wiązać się? Chyba tylko zewnątrzsterowne ciapy.

Gość Jam :D
Zołza....kłótliwa...ok...fajne są takie, co mają pazura, nie są za potulne....ale miałem 3 lata taką, gdzie ja mówiłem lewo, a ona, że nie w lewo. A ja to gdzie? a ona, że nie wie, ale nie w lewo, ja chodź, a ona chodź, ja daj się przytulić, nie mam ochoty, jak będę mieć, to dam ci znać, zatańczymy? Nie , bo skaczesz jak małpa, napijesz się czegoś? A wyglądam na pijaczkę? chodź na plażę, nie bo piasek i znowu $#^%$^#^% Zrzędliwa zołza....makabra....do roku się da żyć, na dłuższą metę.....już wiadomo dlaczego mężczyźni żyją statystycznie krócej... Ironia i sarkazm z umiarem....w nadmiarze wszystko jest złe...

Gość do Jam...
a czy teraz Twój gust się jakoś zmienił? może nadal podobają Ci się ostre, ale wiesz, że lepiej nie ryzykować i wybrałbyś jakąś cichą myszkę dla wygody?

Gość do szanownego Chama...
a skąd wiesz czy nie mam hobby, mam wiele i psychologia człowieka też mnie interesuje, w przeciwienstwie do Ciebie, który myśli, że wszystko wie i ma innych gdzieś. Trochę samokrytyki chłopie trzeba mieć

Gość awsdfghqAWSEDRFTGYHUJ
te ksiazki co pisza to bzdury nie ma recepty na kazdego faceta (jesli juz musisz wiedziec) i nie ma jednej diety -badz soba zyj sobie jak chcesz a znajdziesz ludzi co lubia ciebie za to kim jestes i nieh spierdalaja te skurwiele co nie lubia kim jestes

Gość do szanownego...
Pytam o to dlatego, że pewna kumpela i jeszcze ktoś powiedzieli, że ludzie mnie lubią, bo jestem szara myszka, a jej mniej osób, bo jest asertywna i się nie przymila. Stwierdziła, że dziewczyny jej często nie lubią, bo jest dla nich zagrożeniem, są zazdrosne o jej siłę przebicia, pewność siebie, wartość i boją się, że odbije im faceta, podczas gdy ja, mimo, że niebrzydka, nie jestem żadnym zagrożeniem, bo jestem właśnie taka łagodna. Mam mętlik w głowie.

Gość jawiemwszystko
twoja kolezanka ma racje. wiekszosc lasek ma strasznie niska samoocene i caly czas penkaja ze ktos odbije im faceta. tak naprawde boja sie ze moga zostac same.

Gość do szanownego...
ok, czyli rozumiem, że jednak wolicie zołzy, że tylko je tak naprawdę szanujecie? a dobre, skromne dziewczyny, nawet ładne i z wartościami, są na gorszej pozycji, cóż, trochę to smutne...

Gość jawiemwszystko
mysle ze to calkowicie indywidualna sprawa i nie nalezy generalizowac. nie proboje uzalac sie nad soba.

to jest tak jak z typem kobiety- jedni wolą czarne inni blondynki tak samo jedna część mężczyzn będzie wolała zołzy a inni spokojne kobiety i normalne ... nie ma się nad czym zastanawiać

Gość hmm... hmm
tak

Gość regres nie lubi bo nie ma kasy
:P

Gość hm..hm..
Który jest dziany???

Gość NaKafe nie ma fajnych
Na kafe chyba tylko-->> tamten bierze tylko do seksu :D:D:D:D

regres udaje że nie ma kasy tak naprawdę jest potentatem branży dziewiarskiej :classic_cool:

Gość prawiczek z drezna
Na Kaffe terii same biedaki wy durne baby :O🖐️

Na krótki czas na pewno wolą zołzy bo są bardziej dynamiczne. jednak długo tak z nimi nie pociągną.

Gość Pasaransramnawas
Nie lubimy , zołza nadaje się tylko do wydymania i do robienia lodów na kolację ze śniadaniem.

Gość halo panowie
czemu panowie nie pisza ?

Gość dede 1
nie