Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytammmtttttt

moze ktos z Was zna rosyjskie? chodzi o postawienie alcentow w tych 3 naglowkac:

Polecane posty

Gość pytammmtttttt

Религиозные праздники и обряды в России. Русская кухня Изделия русского художественного промысла.

Gość stybghytdcf
nie dziwie sie ,ze nie wiesz gdzie je wstawic:o radze na pierwszy rzut nauczyc sie w miare poprawnie jezyka polskiego:o

Gość pytammmtttttt
mozesz mi wytlumaczyc jaki ma zwiazek to, ze popelnilam literowki, z tym ze nie wiem jak stawiac akcenty w jezyku rosyjskim? bo ja nie widze zadnego zwiazku. jak nie wiesz i nie masz o tym bladego pojecia to po co sie w ogole odzywasz? nie wiem co to za radosc wytykac pomylki literowe z samego rana ludziom (co, jak wiadomo, jest zwiazane z pospiechem i ranna godzina a nie z brakiem znajomosc jezyka!)

Gość uuuuuuuppppppppaaaaaaaaaaammm
nie wiem co to za radosc wytykac pomylki literowe z samego rana ludziom " hahahahaha to bylo dobre :D:D:D:D

Gość po mojemu
akcent na yje,na praz, na ob,i na ii na ru, na nia na die,na ru, na że, na my. Nie wiem czy to jest dobrze, uczylam sie rozysjskiego ale moglam wiele zapomniec. Wiec nie wzoruj sie na pewno na tym.

Gość aha i achhhh
chyba tak: Рели'гиозные 'праздники и об'ряды в Рос'сии. 'Русская 'кухня Из'делия русского художест'венного 'промысла. weź słownik najlepiej jak masz i sprawdx, tam jest zaznaczony akcent

Gość Bezsonnica
Религи'озные пр'аздники и обр'яды в Росс'ии. Р'усская к'ухня Изд'елия р'усского худ'ожественного пр'омысла. Akcent pada na samogłoskę po apostrofie. Pozdrawiam!