Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violusksaa

nerwica serca a persen ??

Polecane posty

Gość violusksaa

witam, mam nerwice serca. Nie chce isc z tym do lekarza bo mi przepisze psychotropy które nie chce brac.. kupiłam persen na uspokojenie nerwów i związku z tym pytanie, czy mam brac systematycznie codziennie 3 razy po 2 tabletki np. przez 2 tygodnie czy mam brac jak "łapie" mnie nerwica (lęki, histeria, objawy nerwicy serca) ??

Gość violusksaa
magnez biore ale Meomag Cardio - bo ma serce - a ja ma punkcie mojego serca mam bzika - o ile mozna to tak nazwac ;) http://p.alejka.pl/i2/p_new/52/07/neomag-cardio-magnez-b6-glog-potas-50-tabletek_0_b.jpg byłam u kardiologa - przeszłam badania - ostateczna diagnoza lekarza to: "serce ma pani zdrowe".. a ja dalej mam filmy - cos mnie kłuje, serce nierówno bije, drętwienie lewej ręki, kołatanie serca :/

a bylas u psychiarty? moze psychologa? czesto wystarcza eliminacja stesu albo zdrowa dietka.Persen jest delikatnym srodkiem ale pomaga tylko trzeba go brac reguralnie.Przy atakjach wez tez podjezykowo walidol..dostepny bez recepty..Jakie masz cisnienie?

Gość violusksaa
oststnio cisnienie mi mierzył kardiolog 2 miesiące temu i miałam 130/ 80. U psychiatry nie byłam - nie chce by mi przepisał psychotropy bo sie ich boje :/

Cisnienie masz lekko podwyzszone..ale to normalne przy mierzeniu u lekarza:-) jak masz mozliwosc idz do psychologa:-)