Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaanonim

Po czym poznajecie, że przyszła prawdziwa wiosna?

Polecane posty

Gość aaanonim

Ja niestety po ilości moherów siedziących na ławkach i wszystkich obgadujących...

Gość dmewkdlewmdlwedew
po swoiskich zapachach zalatujących z pól kiedy jadę autem :P

Gość g45gw4
kiedy psy sie pierrrdolą

Gość E2ERREE
TRAWA SIĘ ZIELENI CIPKA SIĘ CZERWIENI, HUJ STOI JAK SOSNA BO NASTAŁA WIOSNA

Gość Navya
po tym ,że jestem radosna :) bo na serio jak przychodzi wiosna i świecie słońce to jestem 100 razy szczęśliwsza jak w zimie.. ale zawsze nie w taki dni jak ten kiedy jest brzydko i pochmurno

Gość andrzej cool typ
po czestszej erekcji

Wiosne poznaje się po tym, że ludzie... więcej palą. Bardziej chce im się palić. Zawsze 5 paczek, a na wiosnę 10 paczek. Bardziej chce się też pić wodę z ogórków. Niektóre małzeństwa i pary czują po tym zwiększony popęd seksualny. Tak poznajemy że idzie wiosna wsród MAŁP CZŁEKOKSZTAŁTNYCH. :(

Gość puste laski są teraz
laski chodzą bez majtek

Gość Belbna opica
Kiedy trawka zielenieje,kiedy pitka czerwienieje,kiedy chooj stoi jak sosna to wtedy dopiero jest wiosna,ole:D

To wiosnę , że bez majtek? Choć w sumie? Moim zdaniem to na jesień, że czas zajść w ciążę i na wiosnę urodzić. Czas zajść w ciążę PO LETNICH PRZYGÓDKACH, zjechać do domu do wiosny i urodzić. ? 🌼

Gość Belbna opica
E2ERREE-- o ty śfinio podebrałas mi:O:(

I jak tam byłam w tej Holandii to im dałam taki IMPULS tam, że tak mają myśleć. I tyle. Ale mnie nie zrozumieli - jak zwykle. Mówimy w innym języku. Myśleli, że mają tam tak pracować, aż się im majtek zapocić. I tyle mi wyszło z wszystkiego, że mi je ...ukradli. Ze sznura przed domkiem :( A teraz mnie pomawiają, że to ja je kradłam. Oj tacy to są ludzie.

Gość E2ERREE
BELBNA - NIE POWTARZAJ SIĘ - ŚFINIO:)

No bo ja im dałam taki impuls, że oto wrzesień - czas na ciążę - to był impuls dla STUDENTEK oczywiście bo tylko studentki tam są BEZ PARY. A reszta ma parę butów na przykład w szafce obok łóżka. I tyle. No bo jak to się uczyć tu to nie wiem, ale na ciążę to miały szanse. I tyle. I to sobie miały przemyśleć, ale coś im nie wyszło - za dużo się nawąchały kleju. I tyle :( Ich sprawa, nie? :(

No w sumie nie wiem czy miały więc szanse na ciążę z tego kleju, ale NA BRZUCH NA PEWNO. Na brzuch miały szanse. I tyle. Tego nikt na ogół nie sprawdza dlaczego baba ma brzuch, nie? :(

A tak naprawdę prawdziwa wiosnę można poznać po tym. że kobietom z kieszeni wypadają RÓŻOWE PREZERWATYWY. To jest sygnał... w Holandii. O nazwie HOLENDERSKI TULIPAN. I tyle :(