Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama prama

zatrudniły byście taką opiekunkę

Polecane posty

Gość mama prama

a wiec mam teraz dobrom prace w biurze ale moja 7 letnia córka idzie do szkoły i nie będzie miał się nią kto zajmować wiec myślę o tym by się zwolnic z pracy i zająć się dzieckiem u siebie w domu ja bym po to dziecko dojeżdżała rano a oni by je odbierali później o demnie

Gość mama prama
nikt się nie wypowie

Gość ale ale ale......
czyli po poludniu mialabys jeszcze swoja 7 latke, ktora musisz odebrac ze szkoly tak? ja do malego dziecka wole opieknuke u mnie w domu.

Gość mama prama
no tak ale zaletą jest to że ja się nie zwolnię po płu roku bo znajdę lepiej płatną prace mam duży dom z ogrodem i pokoik bym przygotowała dla tego szkraba specjalnie

raczej nie, wiem ile uwagi potrzebuje maluch, a ile szkolne dziecko. wiem, bo czasem mam chrześnice - teraz 9 lat i Synka 5 letniego, i aby mała mogła w spokoju odrobić lekcje, a czasem ma do mnie przy tym sporo pytań to przyznaje się ze na te 30 min puszczam w 2 pokoju Synklowi bajke.. może jakby chodziło o dziecko w podobnym wieku to prędzej...

Gość ale ale ale......
to zalezy jak dalko trzeba podjechac pozniej po dziecko i jak absurbujaca jest Twoja corka. ale ja bym rozwazala jak najbardziej. ja mam opieknuke, ktora do mojego synka od 3 miesiecy przyjzdza. ma on teraz rok i mi sie to sprawdza.

Gość gthe
Dyskredytuje cię ta kaleka polszczyzna. Nie wiem jak dostałaś pracę, o której wspominasz, ale podejrzewam, że możesz dawać dzieciom zły przykład swoją postawą etyczną. Wątpię że nabór do pracy odbył się wg normalnych zasad np oceniających umiejętności. Poza tym twoj stosunek do opieki nad dziećmi i warunków w jakich przebywają jest najpewniej tak pełen uwagi i odpowiedzialności jak pisanie na forum. No i inteligencja... Wolałabym żeby osoba, która zajmuje się moim dzieckiem, była bystrzejsza od niego.

Gość dobrom
dobrom? W biurze?

Gość nie wiem w jakim biurze
zatrudniają takich analfabetów ..."puł....dobrom..." jezuuu :O coś mi tu śmierdzi!

Gość mama prama
ale ja bym lekcj znią nie odrabiała w czasie opieki nad tym dzieckiem a moja córka jest bardzo samodzielna odkąd skończyła 3 lata chodzi do przeczkola umie sama zrobić sobie kanapkę picie itd

Gość mama prama
jestem zatrudniona jako pracownik administracyjno biurowy i bez takich mi tu

Gość mama prama
płu czeski błąd

no i dobrze ,niepomagaj w lekcjach bo sie nienadajesz do tego!jezu -przeczkola niemoge...

Moj synek wlasnie chodzi do takiej niani i jest to naprawde super kobieta. Chodzi do niej dwa razy w tygodniu odkad skonczyl pol roku i uwielbia u niej byc. Ona sama ma trojke dzieci (corki 15 i 18 i syn 10 lat). Do tego zajmuje sie jeszcze innym chlopcem w wieku mojego oraz 4-ro miesiecznym maluszkiem. Dzieci, ktorymi sie opiekuje maja swoj pokoj, w ktorym jest kojec, przewijak, zabawkowa kuchnia, stolik z krzeselkami, i mnostwo roznych zabawek. W ogrodzie ma dla nich domek, mala plastykowa zjezdzalnie itd. Naprawde super warunki. Ale ja nie mieszkam w PL i tutaj (Holandia) takie nianie jak ty to normalka :)

Gość po pierwsze............
to nie tylko czeski błąd ale też ortograficzny bo wiem 'pół' piszemy przez ó zamknięte, dobrą, a nie dobrom i nie przeczkola tylko przedszkola... nie możliwe byś pracowała w biurze !!!!

Gość grrrr........
Zapomnieliscie jeszcze o "o demnie" :O :D :D Urzedniczka od siedmiu bolesci :D :D Raczej mama siedzaca od 6 lat w domu i szukajaca pomyslu na zycie :D Piszesz ze idzie do szkoly i nie ma sie Nia kto zajac.... a kto sie zajmowal do tej pory ? :D Ale pominmy to ;) .... Ja mieszkam za granica i tutaj taki system funkcjonuje i jest to bardzo czesto spotykane.... mysle ze jak cena bedzie odpowiednia to chetna sie powinna znalezc ;)

Gość bukaaa
Jak juz krytykujecie, to najpierw patrzcie na siebie - ma być "niemożliwe". Nie z przysłówkami piszemy razem. :o

Gość mama prama
do tej pory chodziła do przedszkola na 9 godzin a ja na 8 do pracy