Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nulka30

POMÓŻCIE!!!!!!!

Polecane posty

jakieś pół roku temu spotykałam się z fajnym facetem. niestety musiałam zakończyć tą znajomość. Przez cały ten czas myślałam dużo o nim, ale nie kontaktowaliśmy się, nie widzieliśmy, po prostu nic. i wczoraj już nie wytrzymałam. Napisałam z mojego drugiego nr do niego co słychać i kiedy się widzimy. Byłam święcie przekonana, że nie ma zapisanego tego nr i ze zapyta kim jestem. Chciałam się po prostu dowiedzieć co u niego, a nie chciałam zeby wiedział ze ja to ja. A tu szok!!!!!! on ma zapisany ten moj drugi nr!!! i zaczal wypytywac co u mnie, jakie zmiany zaszly, ze chetnie sie ze mna w piatek spotka etc..i tak wyszlo ze ugadalismy sie na piatek choc wcale tego nie chcialam... wiem ze to glupio brzmi ale naprawde nie chce sie z nim spotkac, chce tylko sie dowiedziec co u niego, ale jak w 1 smsie napisalam kiedy sie widzimy to teraz wyjde na idiotke jak powiem ze nie chce sie spotkac macie jakis pomysl jak zgrabnie wyjsc z tej sytuacji?

Gość heellenka
Napisz mu, że masz rozdwojenie jaźni i Twoje pierwsze ja napisało, że chcesz sie zobaczyć, ale drugie ja nie chce i zdominowało to pierwsze. Na pewno zrozumie

Gość boszz miałam takie problemy
kiedy byłam nastolatką ...:O