Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubiona_ja

Kawa, czym zamienić?

Polecane posty

Gość hania77
wiecie co dziewczyny? jak dla mnie to najlepiej pić to na co się ma ochotę w końcu skoro ma się na coś ochotę to znaczy ze organizm sie tego domaga i tego potrzebuje więc musi coś w tym być ;) mój organizm np domaga się non stop herbaty earl grey, nie potrafię zacząć dnia nie wypijając jednej chociazby. Jak pomarańczka szukam jakiś przepisów na klubie miłośników dobrej herbaty by zacząć pić coś zdrowszego ale jedyne co znalazłam to komiksy DIlmah i narazie jeszcze to mnie wciągnęło ;p

Gość chichotka^^
ja za to polecam by kawe zamienic miłością :d nic tak nie uskrzydla jak motyle w brzuchu i stan zakochania :D co do komiksów Dilmah to właśnie mój chlopak jest wielkim fanem komiksowych przygod nie ukrywam, że mnie też wciągnęło to :)

Gość KAASIA11
zamiast kawy można pić yerba mate, z racji swoich właściwości pobudzających można ją stosować zamiast kawy i w przeciwieństwie do kawy yerba mate nie uzależnia, poza tym ma wiele korzystnych właściwości - dużo ciekawych informacji znajdziecie na stronie http://yerba-mate.org/

Gość Twoje10minut_pl
Najlepiej kawę zamienić na Yerba Mate. Bardzo dobrze pobudza, niczym kawa. A nade wszystko, jak już wyżej wspomniano jest zdrowa. Z dużej oferty Yerba Mate możesz zawsze wybrać coś dla siebie.