Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa28

WÓJCIK ŚLICZNE ŚPIOSZKI DLA MAŁEJ DAMY

Polecane posty

Gość malakata
ale paskudne to jest sorry

Gość knhg;f;gnd
okropieństwo za taką cene :O:O

Gość do autorki pisze...
kup teraz 50 zł????????? chyba cie pojebalo kobieto z ta cena:O

Gość różafruża29
cena chyba z kosmosu wzięta:O alei tak najlepszy jest ten tekst: "Rozmiar 68, ale to Wójcik, ubranka posłużą na długo" :D:D:D rozumiem,ze według autorki ubranka z wojcika maja magiczna wlasciwosc i naciagaja sie od 68 do 80 co najmniej:D:D:D:D

mi tam sie spioszki podobaja ale z cena 50 zl to chyba przesadzilas nikt ci tyle za uzywane spiochy nieda!!! nie wazne czy to wojcik czy bog wie co jeszcze... bo za 50 zl moze miec nowe

Gość autorko przegiełas
puknij sie w głowe ;D

Gość Kolejna..........
nikt ci tego nie kupi!!!Dużo lepsze można kupić i to tańsze...Co z tego że Wójcik??I do tego używane.No wez sama pomyśl ty byś kupiła coś używanego za taką cenę?Na pewno nie.Nigdy za taką cenę.Kupiłam ostatnio za 30 zł 2 pary pięknych body.I wcale to ładne nie jest.Sorry,ale wygląda jak noszona przez kilkoro dzieci szmatka

Gość oj dajcie
Spokoj nie stac was to nie kupujcie..Mi sie podobaja te spiochy ale mala juz za duza na nie !

Gość nie podoba mi się :P)
o! autorka chyba pod pomarańczowym we własnej obronie napisała :D

Gość onnnnnnnnnnnnn7yccccccc
sliczne spioszki i okazyjna cena, mialam takie same. polecam.

Gość onnnnnnnnnnnnn7yccccccc
uwazam,ze moja cena jest Ok,nowe takie spiochy plus body kosztuja ok 80 złotych:O nie stac was to nie kupujcie u mnie

nie są brzydkie, z resztą o guście się nie dyskutuje ale cena faktycznie powala. ja rozumiem , że były drogie ale też nie wierzę , że ktoś się skusi

Gość ale sie wkopalas :))))
14.04.2011] 19:44 [zgłoś do usunięcia]onnnnnnnnnnnnn7yccccccc sliczne spioszki i okazyjna cena, mialam takie same. polecam. 20:08 [zgłoś do usunięcia]onnnnnnnnnnnnn7yccccccc uwazam,ze moja cena jest Ok,nowe takie spiochy plus body kosztuja ok 80 złotych nie stac was to nie kupujcie u mnie :D:D:D:D:D:D:D:D Tylko sie przelogowac zapomnialas! :D:D:D:D:D:D:D

stac mnie i czesto kupuje w wojciku...ale nigdy bym nie sprzedawala uzywanych za tyle..ot po prostu. 50 zl jest za wysoka cene..powiedzialam ze sa ladne.. z reszta ja mam synka.. i co z tego ze kosztuja nowe 80 zl? wiadomo ze jak kupujesz nowe to sa drozsze

Gość nie podoba mi się :P)
nie ma to jak udawać zainteresowanych :) nie dość autorko, że myślisz, że za taką cenę sprzedasz używany ciuch to jeszcze nie pomyślałaś, zeby nick zmienić. Pewnie Ci teraz głupio, łyso itp itd :D gratuluję :)

Gość info z apteki
haha,coza tępa dzida z tej baby:D taki numer:D zapomnialas sie przelogowac tłuczku kartoflany:D:D:D:D nikt ci tych szmat nie kupi:D:D:D:D

Gość serdeszkoooo1979
Zaraz szmaty!! A mi sie podobaja...cena zbyt wysoka to prawda,ale żeby zaraz nazwac je szmatami......... Taki wularyzm przez was przemawia.Nie podoba sie to nie kupujcie a nie krytykujecie.Przecież nikt wam nie powiedziała ,ze macie kupić...... Autorko podoba mi sie aukcja w licytacji kombinazoniku itd....paka od 1zł. Szkoda ,ze nie mam dziewczynki,bo bym zalicytowała. Ap ropo Wójcik ma dobre gatunkowo ubrania więc i cena jest wysoka.Zdjecia nie zawsze pokazują ubrania tak jak wygladaja w rzeczywistości.No można ich jakość przez odpowiedni program,ale to w tedy jest rozczarowanie kupujacego.Tu zdjecia są przedstawione w real..no troszke za ciemne stąd wygladaja na gorsze jakościowo. WIECEJ KULTURY KOBIETY!

Gość dsdff
I jeszcze to. Jeden tekst "nie stać was to nie kupujcie" - jedna i ta sama autorka. ( "oj dajcie Spokoj nie stac was to nie kupujcie..Mi sie podobaja te spiochy ale mala juz za duza na nie !" i "onnnnnnnnnnnnn7yccccccc uwazam,ze moja cena jest Ok,nowe takie spiochy plus body kosztuja ok 80 złotych nie stac was to nie kupujcie u mnie") Innymi słowy w obronie idiotycznej ceny za używany ciuch nie odezwał się nikt.

Gość autorko ale
obciach sobie zrobilas z tym logowaniem :O

Gość TO MOŻE JA COŚ WAM
powiem : pracuję w sklepie odzieżowym i nie pamietam kiedy to było, ale na ubranka wójcika z linka( i kilka innych modeli) wstawionego przez autorkę była zniżka- i body i śpiochy po 20 zł, więc wychodzi 40 zł... Jak dla mnie to licytacja powinna byc od 5 zł, a cena minimalna ustawiona na 15, no może 20 :P Może ktoś się nabierze- ktoś kto ma pełno hajsu, tylko problem jest taki, ze jak ktoś ma pełno hajsu to kupi nowe, a nie używane :P Babeczki z forum na pewno znają wartosć pieniądza i nie tylko wójcik ma super jakościowo ubranka!!!!!

Gość Zaiwestuj
w żelazko, bo wyglądają jak krowie z gardła wyciągnięte.