Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tolerancja0000

jak dlugo czeka sie na staz?

Polecane posty

Gość tolerancja0000

Otóż znalazłam ogłoszenie w butiku jakiś miesiąc temu, że babka potrzebuje kogoś na staż ale musi byc ta soba w urzedzie pracy zapisana (ja jestem), zglosiłam sie i babka powiedziala że zadzwoni- i owszem zadwoniła, ze bierze mnie i wpisuje na taką kartke do urzedu pracy, ze chce mnie a staż tylko teraz trzeba czekać az urzad to rozpatrzy. Mówiła coś o jakiś dwóch tygodniach z tym, że minęły one wczoraj i zadnego telefonu do tej pory nie dostalam, a babce naprawde zalezalo na mnie, bo dzwonila do mnie pytala o formalnosci i mowila ze bierze mnie. Ale troche nie podoba mi sie to, że tak długo nikt nic mi nie mowi co z tym stażem.. jak dlugo czeka sie na staz? co jest grane?

Gość nie dostaniesz stażu
bo UP nie dostają już pieniędzy na staże są zmniejszone dotacje z unii i nie ma kasy

Gość To nie Pokemon
Jesli pup dal odp to jedyne co musisz zadzwonic do tej pani badz isc do urzedu i zapytac, czy staz zostal przyznany... My Ci tutaj nie odpowiemy

Gość To nie Pokemon
nie dostaniesz stażu --- o tym samym pomyslalam, ale jesli przyjeli wniosek musialy byc fundusze.

Gość pewnegodnia
U mnie w mieście było przyznane tylko 170miejsc dla osób bezrobotnych chcących odbyć staż. Też się o niego starałam ale nie dostałam. Pani w urzędzie powiedziała ,że mogę znów się starać ale oni nie wiedzą kiedy będą pieniądze. To nie jest tak ,że złożysz i musisz dostać staż. Mogą go odrzucić z powodu braku funduszy np.

Gość wniosek zawsze
mogą przyjąć, ale może on sobie leżeć miesiącami. Także to, że przyjęli o niczym nie świadczy.

Gość tolerancja0000
ale fundusze były na staż, bo mialo sie zebrać to cale zebranie i porozdzielać kase.