mala2011 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 coto moze znaczyc?? niemam okresu od paru miesiecy....w cazy jednak niejestem...bardzo sie martwie bo staram sie o dzidzie i nic....czy to stres??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala2011 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolllll Napisano Kwiecień 14, 2011 idz do gina ja tez tak miałam brak okresu 70 dni i brak ciąży..zrobił mi usg i dostałam luteine...okres po 7 dniach...jakies zaburzenia hormonalne jutro ide na badania....a jaką masz szyjke macicy? nic cie nie boli nie kłuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala2011 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 no wlasnie jest cos takiego piersi mnie bola masakrycznie sa caly czas nabrzmiale i normalnie sie czuje ze mam kamienie zamiast piersi.... boli mnie jajnik po lewej stronie tez... niewiem coto moze byc czasami jak niosa cos za ciezkiego to mi leci troche krew albo wlasnie boli brzuch macica mnie nieboli tylko troszke podczas stoosunku,...ja juz niewiem co myslec mialam badania krwi o ciaze i dwa razy usg i niewiem co robic dodam ze w grudniu przenioslam sie zpowrotem do londynu bo mieszkalam poza gdzie byl inny klimat itp ale mialam ten cholerny okres w grudniu a pozniej nic cieszylam sie bo myslalam ze to cizaa nawet objawy mialam ale teraz to juz naprawde niewiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala2011 0 Napisano Kwiecień 14, 2011 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolllll Napisano Kwiecień 14, 2011 no mnie też boli podbrzusze..jakby szyjka macicy..nawet podczas stosunku normalnie mnie wszystko wsrodku boli,,nie zaciekawie ide jutro do gina..niewiem kurcze co to moze być,,szukałam w necie ale nic podobnego nie znalazłam...acha na szyjce wyczułam sobie takie dwa malutkie guzki a ty badałaś sobie szyjke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala2011 0 Napisano Kwiecień 15, 2011 nie ja nic niebadalam tyle co tylko na usg bylam widzieli ze jest ok ale wlasnie niemogli porzadnie zobaczyc co z tym lewym jajnikiem jest jakis taki byl ''nieddokonca widzoczny'' ja tez do gina lece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralalala 0 Napisano Kwiecień 17, 2011 idz do gina, to moze byc problem z hormonami, to moze byc torbiel, to moze byc pco, endometrioza wszystko!!! jak sie nie zbadasz to nie bedziesz wiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach