Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprawda to jest

Mowi się, że wysokie kobiety mają długie nogi a to nieprawda

Polecane posty

Z ciekawości zmierzyłam swoje nogi od samego dołu do krocza ( :) ) i mają 85cm na wzrost 169cm. Każdy mi zawsze zazdrościł nóg, że szczupłe i długie. Zaraz się pewnie dowiem, że mam krótkie nogi, bo powinny zajmować 3/4 całości :) ale co z tego, że są długie? bo nie rozumiem. Szczerze wolałabym być niższa przynajmniej o jakieś 5 cm.

To prawda. Dziewczyny niskie mogą mieć dobre proporcje, ale nie długie nogi! :D Haha

3/4? długości? Kurczę, trza się zmierzyć, ale przez was chyba mogę tylko pogorszyć mój aktualny stan zadumy :D

wzrost........przecietna dlugosc nog(cm)........idealna dlugsc nog (cm) 155..................75................................78,5 160..................78................................81,9 165...................80................................84 170...................83................................87,15 175...................85................................89,25 ja mam 166 i 85cm :)

Gość rftghjk22
mam 175 i nogi to 103 cm lol

Gość phiiiii
oczywiście, że ważne są proporcje, ale ale ale niestety jest tak, że proporcje pt "długie nogi" znacznie częściej występują u wysokich osobników. Malutka, filigranowa dziewczyna z długimi nogami oczywiście występuje w przyrodzie, ale niestety niezbyt często. I takie osobniczki mogą czuć się szczęściarami :D. A co do proporcji talia/biodra to raczej nie ma korelacji między wzrostem i pożądanym wcięciem w tali.

No to się zaczyna hehe :) a więc jak już mówiłam mam; 169cm - 85cm idealnie: 170zm - 87,5 mogę aliczym zatem moje nogi do idealnych czy muszę obliczyć wymiary idealne dla wzrostu 169 ? :D

Gość ale chwila moment
Jak by wyglądała taka niska dziewczyna z nieproporcjonalnie długimi nogami? NO COMMENT :D Dyskusja o niczym...

Gość głupie pokolenie
urosło, które kompletnie nie czai co u kobiety określa się mianem długich nóg. IM się wydaje, że sam wysoki wzrost oznacza długie nogi a przecież nie o to w tym chodziło i chodzi. U kobiety najważniejsze są proporcje ciała - własnego ciała - względem siebie. I jeżeli wg tych proporcji ma ileś tam % na długości nóg to można te nogi określić jako długie, czy krótkie. I tylko tyle. Proporcje względem własnego ciała a nie ciała innej kobiety. Skąd to nieporozumienie się wzięło nie mam pojęcia. Zwyczajnie modzi lubią wszystko upraszczać i dla nich długie musi być długie bezwzględnie. A to raczej tyczy penisa a nie nóg :D

Gość ololo
zobacz co napisałes . malutka filigranowa dziewczyna też może miec długie nogi! moim zdaniem to nie relane . Dlugie sa zarezerwowane dla kogos długiego nie dla karypli

Gość omgggggggg mam sie bać?
to ja ide szukac miary ;)

Gość ololo
a w atkim razie peni wzgledem ciala nie wydaje sie wikszy badz mniejszy?;]

Gość rerekumkumkum
A ta podana długość to mierzona od krocza,czy od pasa?

Gość ale chwila moment
ja pierdole... no tak, niska też może mieć "długiajak na jej wzrost nogi". I co z tego? o tym ta "dyskusja"?

Gość ololo
moze miec dlugi ejak na swoj wzrost ! Ale to i tak sa krótkie nogi! ;];];]

Gość z tymi długimi
tułowiami to akurat prawda. Okropnie to wygląda.

Gość krakowiak
Tytuł tematu rozwala!!! Bunt karzełka

To może inaczej... Niska dziewczyna też może mieć długie nogi, ale w stosunku do jej wzrostu. I z tym zdaniem się chyba wszyscy zgodzą.

zgrabne kobitki to najczęściej do 170cm powyżej to już zaczyna się coraz gorzej i rzeczywiście wtedy tyłów ma tendencję do nadnaturalnego wydłużania się a nogi pozostają bez zmian

Gość ololo
a i odnosnie rozmaiaru stóp . Stopy to podstawa człowieka . Stopy nie maja byc małe tylko utrzymywac nas w pozycji pozimej . Zebysmy sie nie kiwali do przodu i do tyłu! im wyższa osoba tym wyzsze stpy . proste.\

To może ja spróbuję inaczej... Niska dziewczyna też może mieć długie nogi, ale w stosunku do jej wzrostu. I z tym zdaniem się chyba wszyscy zgodzą.

Gość krakowiak
Czy to nie jest oczywiste, że jak ktoś jest nieproporcjonalny, to jest to zła cecha? Ale błagam was, dlaczego wy przypisujecie nieproporcjonalnosć tylko tym "od pewnego wzrostu wzwyż", skoro doskonale wiecie, że nieproporcjonalny może być każdy? Głupie jesteście czy co?

Gość rerekumkumkum
To coś dziwne te właściwe długości,bo ja przy wzroście 164cm mam 85cm (wg tabeli przy 165cm idealna długość to 84cm),a wcale wg mnie nie mam długich nóg,wręcz przeciwnie....

mam 86 cm,przy 169 :) za to cyckami nie grzeszę :( :D

Gość ololo
tak ale to nie sa prawdziwe długie nogi. tylko zachowane proporcje .

Gość krakowiak
A autorka nie grzeszy inteligencją

bo moze Ci sie wydawać,ja zawsze miałam takie mega długie nogi,teraz troche przytyłam..i wydają mi się one takie wielkie,masywne i grube...a zawsze byłam takim szkieletorem :O

Gość kwawwwwwwwwwwwww
[zgłoś do usunięcia] weird ja mam 178 z czego nogi to 102 cm. i co, zle? A ja mam 164 i nogi 100 ale fakt, to nie od wzrostu zalezy a ja mam za dlugie troche chyba