Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddfssdfsdffdsdfs

Jakie natręsctwa macie, jakie dziwne rzeczy robicie? Np. u siebie w domu?

Polecane posty

Gość omgggggggg mam sie bać?
dodam jeszcze że po defekacji oglądam dokładnie swój stolec i porównuję ze zdjęciami z podręcznika medycyny, bo sie panicznie boję chorób przewodu pokarmowego :(

Gość na starość mi odwaliło.
ommmmgg?? serio? ja mam wszystkie choroby świata

Gość Ta co tu bywa
"Raz mi się zdarzyło wziąć prysznic około 7 razy w ciągu 2 godzin. Bo miałam wrażenie, że cały czas jestem brudna " A wiesz jak ja się kąpię? Siedzę w wannie zawsze trzy godziny. Kiedyś się nawet kąpałam od godziny dwunastej w nocy do trzeciej.

Ja mam rzadko takie odpały Ale przypomniało mi się, mam manie sprawdzania czy jestem czysta i nie znoszę jakichkolwiek paprochów na ubraniu,gdziekolwiek napotkam lustro zawsze się oglądam czy na pewno nie jestem brudna itp w telefonie używając kamery pomocniczej też często sprawdzam I nie lubię jeść przy kimś, w miejscach publicznych najgorzej. Nie wiem czemu

Gość pojechananamaax
nosze majtki w tyłku lub noszę strigngi od dziecinstwa tak nosze te majtki, stringi odkad zostałam nastolatka 17lat? papier na kibelku to standard!!! masakra czasem co licze kostki na chodniku i rozne takie ale czasem

ja licze do 3 raz dwa trzy jak gasze światło ,kompa, jak zamykam okno , drzwi, klatke, nie staje na wycieraczce tylko przeskakuje, kłade sie spać lewą nogą , w czasie masturbacji wołam "prrrr" , sprawdzam kran czy zakrecony dwa razy sprawdzam też czy zakręcilam butelke z wodą, 4 razy sprawdzam czy mam wszystko w torbie bilet i te sprawy cofam sie do drzwi i sprawdzam czy zamknęłam i ciągle oglądam sie za siebie, jak wstaje z ławki w szkole to też licze raz dwa trzy strasznie mi z tym głupio

Gość kyuku8luil;i;iou
ja piernicze, ja mam ponad połowe z tego co napisaliście:D