Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sobol

Kobiety lubią być traktowane jak suki, ciągniete za włosy rżnięte od tylu.

Polecane posty

Gość sobol

Szkoda że piękno takiego seksu odkrywa się dopiero po latach. Tyle czasu zmarnowane.

Gość sobol
Własciciel? Tu nie chodzi raczej o bdsm ale o ostry konkretny seks. Czymś to się chyba jednak różni. Moja odlatuje w 10 minut jak rżne ją od tylu daje klapsy ściskam pupę ciągnę za włosy itd. Przed tym wszystkim seks był jak flaki z olejem a teraz masakra

Gość milosniczka_meskich_dusz
O, nie wszystkie mi tez szkoda moich wlosow. przez pare lat je zapuszczalam :) Ale taki ostrzejszy sex np z kajdankami, opaska mi sie marzy.

Gość fredzio małyżyciel
pejcz, rozkazy, ton nieznoszący sprzeciwu

Gość sobol
a wszędzie gdzie nie spojrzeć to artykuły o tym jak to kobiety lubią delikatnie i romantycznie. Kobiety wprawdzi są różne i mają różne upodobania w każdym razie ostry seks to jest to co w większości im odpowiada. Czasem nawet odrobina bólu podczas seksu sprawia niesamowitą rozkosz i podnieca.

A mozesz zajmij sie swoim marnym zyciem i zachowaj swoje chooya warte spostrzezenia dla siebie. :O Sam piszesz: "Kobiety wprawdzie są różne i mają różne upodobania.." Nie mozesz przy tym zostać i nie wpierrdalac sie ze swoimi zenujacymi teoriami w obce tzipy? 😴 Niech sie kazdy rucha jak chce a tobie nic do tego panie kolego. Nie zapomnij mnie nazwac kurrwą i debilka. 🖐️

Gość a w dupke lubicie?
?

Gość sobol
oczywiście w dupkę to coś kapitalnego moja kobieta też to uwielbia

sobol jeśli ona to lubi to tak trzymaj .najważniejsze to ,żebyście oboje mieli z tego przyjemność i cieszyli się sobą na wzajem.życzę wam wspaniałych doznań ,pozdrawiam

Gość sfgvsjthnstgjsryfjhsry
Ja tez tak uwielbiam ;) Na szczescie nie krepowalam sie powiedziec tego mojemu mezczyznie jak najszybciej i od poczatku nasz seks byl bardzo udany. On nawet nie wiedzial ,ze go to kreci dopoki ja mu tego nie pokazalam i okazalo sie ,ze uwielbia taki seks :P Najwazniejsze jest miec do siebie dystans ,na codzien bardzo sie szanuje i wymagam by moj mezczyzna takze mnie szanowal ,ale w lozku jestem jego suka i uwielbiam gdy traktuje mnie jak seks zabawke :)