Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieJestemTaka

PLOTY...

Polecane posty

Gość NieJestemTaka

Stałam sie ofiarą plotek. Ze niby jestem dziwka, daje na prawo i lewo, jestem łatwa. Nie jestem taka, jestem dziewicą. Tak wiem, ze to nie mogło powstać z niczego. No lubiłam kiedys imprezy i przyznam ze duzo chłopaków za mną się uganiało. A ja lubiłam ich towarzystwo, do tego alkohol i zdarzało sie ze całowalam sie z 1 potem z 2, 3... Kiedys takze pewnien chłopak mnie upił, ale nie straciłam przytomności, chciał mnie wykorzystać, namawiał mnie zebysmy TO zrobili, macał mnie po majtkach ale ja mówiłłam nie i nie dopusciłam zeby doszło do seksu. Potem wymyslał o mnie, ze jestem dziwka i mam 'rozjechaną cipę' Miałam wiele niemiłych sytuacji rozmawiajac z kims znajomym albo nowo poznanym chlopakiem, wymienie kilka. -rozmowa z nowo poznanym chłopakiem. super nam sie gadało, pisał, ze mnie lubi, ze swietnie sie ze mna gada, mielismy sie spotkac, ale on zasłyszał cos o mnie i napisał sms-a: troche słyszałem o tobie, tak wiec sama rozumiesz z naszego spotkania nici. -rozmowa z przyjaciolka: "zastanów sie co robisz, jak sie zachowujesz, słyszalam cos od ludzi, psujesz mi opinie!' -rozmowa z kims znajomym: "gadaja o tobie, wiesz ktoś powiedział mi, ze jestes łatwym towarem...ale nie moge powiedziec kto bo obiecalem" i jeszcze kilka razy zdarzały mi sie podobne rozmowy :O ale ja jestem jedna, a ich jest wielu... nic nie moge zrobic. Poza tum ze wiem tylko ja jaka jest prawda. Nie bylam swieta, nikt nie jest. ale to gadanie to juz zupełne przegiecie!!!

Gość pełen relaks
sama napisałaś, ze nie mogło powstać z niczego :) dla ludzi nie potrzeba więcej

Gość NieJestemTaka
ale zeby tak koloryzowac, tak wymyslac?:O niech mi to udowodnia, z kim, gdzie, kiedy i jak :O

Gość pełen relaks
no tak, całowałam się z 1, 2, 3.. to co mają myśleć?

Gość NieJestemTaka
calowanie to nie seks:O

Gość pełen relaks
a skąd mają wiedzieć, co było potem?

Gość NieJestemTaka
to niech nie pierdola jak nie wiedza. proste. nienawidze ludzi

Gość pełen relaks
tacy są ludzie, uwielbiają plotkować i mówić o innych to, czego by nie chcieli słyszeć o sobie radzę mniej pić :) i kontrolować się.

Gość NieJestemTaka
no kontroluje siebie, teraz juz nie słysze takich plot o sobie.. taki punkt kulminacyjny tych plot byl mniej wiecej rok temu.

Gość pełen relaks
pogadają, może zapomną :) a swoją drogą.. co za czasy, żeby w rozmowie ze znajomymi usłyszeć: gadaja o tobie, wiesz ktoś powiedział mi, ze jestes łatwym towarem...ale nie moge powiedziec kto bo obiecalem :o:o ech, ta dzisiejsza młodzież

Gość NieJestemTaka
NO tak jest zawsze, a najgorsze jest to, że 'ktoś im powiedział ale oni nie mogą wydać tego kogoś" :O:O byla ktoras z was w takiej sytuacji?>?

Gość NieJestemTaka
up

Gość NieJestemTaka
up

ja miałam kiedys tak,jeden chłopak,taki zjeb( jeszcze w czasach liceum) chciał ze mną chodzić,no to ja mu odmówiłam raz,drugi,trzeci... no i zaczał puszczać takie ploty o mnie :D na szczęście nikt go nie lubił i nie wierzył,no ale fakt faktem miłe to,to nie jest.. no ja też byłam dziewicą. No ale te chuje sie tak mszczą .. puść jakąś plotkę o nim i po sprawie :)

Gość NieJestemTaka
myslicie ze za 5 lat ludzie beda o tym pamietali?

Gość NieJestemTaka
up

Gość NieJestemTaka
up

NIe :D chyba,że masz takie zjebane otoczenie,ze nie mają nic innego do roboty :D

Gość NieJestemTaka
wyprwadze sie wkrótce

Gość NieJestemTaka
podnosze