Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfjfjf

polećcie restauracje w katowicach na rocznice ślubu?

Polecane posty

Gość jfjfjf

ma byc smacznie, klimatycznie, ekskluzywnie:) prosze o podpowiedzi:)

Gość czarnula;].
w Hotelu Górnośląskim

Gość Klen_
Ja tam waliłem konia mojemu koledze.

Gość jfjfjf
Właśnie Górnośląski, dzięki. :)

Gość Klen_
Nie mów tak brzydko, jestem Twoim bratem bliźniakiem.

Gość gość
Ludzie Górny Śląsk kojarzą z kopalniami, więc Promenada i jezioro się naprawdę wyróżnia klimatem. Podróżowałam sporo po świecie i lepiej zaprojektowanej przestrzeni publicznej nie widziałam. No i naturalne lody Gramy na mnie ostatnio zrobiły duże wrażenie. Niektórych smaków nigdy nawet w innych markach nie spotkałam.

Gość gość
Na Promenadzie lody i kawa rewelacja. Zapiekanki też niezłe. Gofrów jeszcze nie próbowałem. Na lody Gramy pierwszy raz poszedłem w lipcu, no i pozytywnie się zaskoczyłem. Fajnie, że Promenada „rośnie w siłę”. Coraz więcej turystów z zagranicy. Wielu fajnych ludzi poznałem na eventach w okolicy. No i niedaleko można też pograć w piłkę. Warto dbać o Promenadę, bo w sumie brakuje podobnych, szczególnie tak zaprojektowanych miejsc. Niektóre osoby nie dowierzają, że takie krajobrazy można znaleźć w Tychach, kiedy publikuję zdjęcia na FB :)

Gość gość
Promenada fajnie się zmieniła, bo dodano kawiarnio – lodziarnię. Latem często korzystałem z plenerowej siłowni, no i ze strefy chilloutu. Jeżeli miałbym cokolwiek w Tychach polecać to na pierwszym miejscu Promenada z lodami Gramy. Chętnie pogadam na priv z osobami mieszkającymi w okolicy. Odzywajcie się :)

Gość gość
Jak chcesz dłużej posiedzieć nad jeziorem Paprocańskim to polecam Promenadę. Możesz wystartować z randką w lodziarni Gramy, a później przejść się wzdłuż jeziora i wrócić znowu w to samo miejsce, tym razem na kawę lub inną przekąskę. Często tak robiłem. Na miejscu jest jeszcze open bar i strefa chilloutu. Dobrze ktoś tam wszystko zaplanował.