Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej333

Detoks ciała?

Polecane posty

Gość Andrzej333

Pisze tutaj, bo wiem, ze Panie maja swoje wypróbowane sposoby na oczyszczanie ciała na wiosnę. TRez bym chciał, ale nie wiem jak sie do tego zabrać. Sa płyny, urzadzenia, zatrzesienie....nie wiem co wybrać. Poradźcie :)

Gość ewekkkkk
pij duzo wody

Gość Andrzej333
Tak @ewekkkk wiem, Tylko mnie chodzi o coś radykalniejszego i działającego mocno. Jestem po terapii lekowej i czuje ze mam w sobie duzo toksyn na maxa..

Gość Lunsa
Znajoma była na takim zabiegu w Krakowie. Wchodzisz do wanienki, pobulgota trochę i takie toksyny z Ciebie wychodzą, ze woda sie robi czarna...

Gość wiolafandziola
LEWATYWE sobie zrób :D

Gość Andrzej333
?Chyba zartujesz. Słyszalem, ze to niezly sposób, ale dla faceta nie do przyjęcia..

Gość ALEOCOCHO
http://www.artclinique.pl/kosmetologia.html#detox Z tymi nogami to mowa pewnie o zabiegu BOdy Detox. Byłam, polecam. Niesamowite ile tego syfu nosimy w sobie. Moja woda była jak kleista czarna maź... Po wszystkim czuję się lepiej, lekka i radosna. To dziwne, ale takie coś wpływa także na samopoczucie psychiczne.

Gość stylonka
Ja ostatnio widziałam w tym resorcie Głęboczek zabieg oczyszczający - Łaźnia Winna, myślę że on podchodzi już pod peeling. Ponoć dobrze działa, na ciało jest nakładana specjalna glinka wysuszająca, a potem wchodzi się do łaźni wypełniona para, a na koniec orzeźwiający prysznic. :) Fajna sprawa.