Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podwładny

Moja kierowniczka to siedząca beznadzieja

Polecane posty

Gość Podwładny

Ludziska ratujcie To babsko wyprowadzi mnie kiedys z rownowagi. Siedzi taki darmozjad calymi dniami przed komputerem (a praca NIE JEST BIUROWA!) Przeglada NK i wszystkie mozliwe fora przez 8 godzin dziennie - z przerwa na kawy i zarcie. Niczego sie od tego babska dowiedziec nie mozna, niczego nie zalatwi, wszystkie sprawy ktore u normalnego czlowieka trwalyby 30 minut ona zalatwia w 3 DNI. Ostatnio inny dzialy wywalczyl u szefa darmowe bilety do kina, no to ide do tej francy powiedziec ze moze by sie tez tym zainteresowala, a ona na to ze jak daja to pewnie tez dostaniemy. Efekt: z czterech dzialow w firmie bilety dostaly TRZY..

Gość frjrkjlkfrk
nic nie zrobisz skoro to kierowniczka ciekawe czyja corka jest?

Gość pewnegodnia
dała dupy na bank

Gość Podwładny
Widze ze tu zadnego tematu nie mozna poruszac bo zaraz ktos sie podszywa... Kierowniczka nie jest ze mna spokrewniona a jakiego ma tamten szef to nie wiem - jakos mnie to nie interesowalo.. ale widze ze Podwładny drugi nic lepszego nie robi jak zagladac komus w gacie... widocznie straszna chcice masz chlopie - zal mi cie normalnie..

Gość Podwładny
Niestety zmienic wydzialu nie moge - kazdy zajmuje sie zupelnie czym innym i do innego nie mam kwalifikacji

Gość Podwładny
Tylko sprzataczki?? Cos slabo

Gość Podwładny
Tobie chlopie to faktycznie pomoc potrzebna