Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tenjedenR

jak opóźnić wytrysk u faceta

Polecane posty

Witam. Próbowałem już różnych rzeczy. Kremów itd. Zna ktoś coś dobrego? Chciał bym z dziewczyną kochać się dłużej niż 20 min.

Chyba najlepiej robić to często. wtedy zawsze możesz dłużej. Jak jesteś wyposzczony, to się wypstrykasz po minucie.

20 minut... i to ci mało? jakby mój mąż mogł 20 minut to by mnie tu nie było :) :) mojemu zajmuje to ok30 sek razem z rozebraniem i tu jest ten ból... też bym chciał wiedzieć jak mu pomóc

Gość dlaczego tak jest dziwnie
że jedni mogą długo a drudzy pół minuty?

W jakim jesteś wieku, jak długo jesteś aktywny seksualnie? Wydaje mi się, że wszystko jest z tobą w porządku, to z partnerką poprzez różne pozycje seksualne powinniście przedłużyć stosunek.

Środki, które używałeś nie były skuteczne pewnie z powodu tego, że sam je zakupiłeś bez konsultacji ze specjalistą. Nawet suplementy powinno się zażywać po konsultacji z lekarzem.

Gość HARDCORE32
Mam kobitę która bądzmy szczerzy z niejednego pieca chleb jadła, jak bzykałem krócej niż 30min ostrego tarcia minę miała nie tęgą. Znalazłem sposób 1 tabletka viagry, penis spryskany Studem 100 i 2 tabletki Corrige A. Babsko nie che się teraz odczepić mimo że wie że mam kochankę która też jest zachwycona. Czy życie musi być tak ciężkie??? .

Gość acordeon
prosta rada przed stosunkiem masturbacja i dwa drinki pózniej ja czasami mogę pół godz jeszcze zależy od pozycji