Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwone podeszwy na platformi

Czerwone podeszwy-toż to przesada

Polecane posty

panowałam kupno zajebistych butów, ale nie miałam kasy..składałam ja od jesieni zeby na wiosne zakupic buy na obcasie z czerwona podeszwą za 400zł i co? ja patrzę, a tu pół miasta biega w takich butach, bazary, rynki i inne miejsca wszedzie te buty za 30 żł nawet mozna kupic, i co teraz obrazają tylko Lauboutina

I ja już sobie ich nie kupię, bo biegają w nich dziołchy... i myślą że błyszczą... poniżyli Christiana bardzo..

i co ze ja wydam na nie tyle pieniędzy jak byle dziołcha pójdzie i takie same bedzie mieć za prawie darmo ..

Gość winniczka..
Bo on nie wykupol monopolu na czerwone podeszwy snobko.

Gość ana331133
teraz kazda wiesniara takie nosi.To tak jak z torebkami Vuittona.Też są super,ale juz swojej speedy nie noszę,bo każda wiesniara ma podróbe.A wybuliłam na nią 600 euro..

Gość ja to sobie myślę
i tak zawsze uważalam te czerwone podeszwy za wieś dla maluczkich co koniecznie chcą się wyróżnić

kiedyś nie były wsią, a teraz...tak mi się podobają, miały coś w sobie a teraz to dla mnie śmiech na sali

jak ja mam teraz życ, nic inntego mi sie teraz nie podoba ale czerwona podeszwa juz też nie

Gość pełen relaks
jakbym mnie było stać, to kupowałabym drogie rzeczy - dlaczego nie? czerwona podeszwa jest wszędzie...

Gość dfdfdfdfdfdffffgghjj
Chciałaś kupić buty gościa,którego nazwiska nawet nie potrafisz poprawnie napisać? Hehe, dobre. Snobka,buahahaha :D

Gość pełen relaks
e tam, zaraz przesada, jak się ma kasę, to dlaczego nie? nie widzę powodu, by odmawiać sobie drogich rzeczy

Nie wiem, to chyba kwestia priorytetów i podejścia do różnych spraw :) Szkoda by mi było wydać aż tyle kasy na "głupią" torebkę, za taką kasę można na wczasy wyjechać. No i tak głupio trochę, tyle biedy dookoła, a ja kupuję torebkę za prawie 2 i pół tysia.... A potem to strach z nią na ulicę wyjść, bo jeszcze złodziej wyrwie i dopiero :D Policjanci spisujący zgłoszenie kradzieży na pewno mieliby ciekawe miny słysząc, ile była warta :D

No sory ale chyba idzie rozpoznać buta za 30 zeta z bazaru, a porządnego za skóry :O