Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja jestem ...

5 tydz,brak objawów

Polecane posty

Gość a ja jestem ...

witam,czekałam na ciąże 8 miesiecy a 3 dni temu 4 testy pokazałały mi 2 kreski,ale martwi mnie ze nie mam zadnych objawów,czasami tylko boli mnie brzuch tak jak na @,ale troche mniej,czy miała tak ktoras z was i z dzieckiem było wszystko ok,bo czytałam ze jak nie ma objawów to niedobrze:(

Gość sasanka83
Idź do ginekologa. I to szybko. Nie chcę cię straszyć, ale ja kilka lat temu zaszłam w ciążę. Test pokazał dwie kreski w dzień spodziewanej miesiączki. Innych objawów nie było. Do ginekologa mi się nie spieszyło, miałam umówioną wizytę dopiero w następnym miesiącu. Niestety wcześniej okazało się, że ciąża była pozamaciczna, rozerwała jajowód a ja dostałam wewnętrznego krwotoku. Niewiele brakowało a skończyłoby się to naprawdę bardzo źle. Pewnie okaże się, że wszystko jest ok, głowa do góry, ale warto sprawdzić i się uspokoić.

Gość asdfgyujnbvcxsertyh
nie strasz dziewczyny wcale tak nie musi sie skonczyc:) objawow zadnych wcale nie musisz miec... roznie to bywa...jak dwie kreski to smigaj do lekarza zycze powodzenia

Gość dfddddd
sasanka, poknij sie w leb za przeproszeniem, w 5 tyg nie ma zadnych objawow , moze pobolec brzuch , jakies male plamienie, to wszystko, typowe objawy ciazowe przychodza kolo 8 tyg. a i to nie ma reguly:) spokojnie:)

Gość a ja jestem ...
dziekuje dziewczyny ,troche mi ulzylo ,a do lekarza nie mam co isc, bo mieszkam w anglii a tu do 12 tyg wogóle sie ciążą nie przejmuja,byłam wczoraj to zrobili mi test i kazali wrócic jak pojawi sie silne krwawienie,albo w 12 tyg

Gość jaaa2011
no to nie źle z tymi lekarzami hehe nie martw się ja też specjlnych objawów nie m iałam tylko pać mi się strasznie chcialo ;)

Gość jaaa2011
spać*

Gość dfddddd
ja tez mieszkam w UK, nie martw sie:) opieka nie jest taka zla:) moja pierwsza ciaza obumarla, i jak zaczelam plamic to mnie wyslano na skan, w sumie co by to dalo gdyby usg bylo np w 8 tyg? i tak by tej ciazy nie uratowano, bo pewnie u maluszka byla jakas wada, w drugiej ciazy, dla wlasnego spokoju bylam prywatnie w 6 tyg. ,

nic sie nie martw, ja miałam objawy dopiero 7-8 tydzień, wczesniej też nic. Głowa do góry, leż i wypoczywaj dużo jeśli możesz

Gość a ja jestem ...
dfdddd no tak tutaj nie ratuja wczesnej ciązy, tak jak w polsce:(

Gość ja tam uważam, że jesteś
ja też miałam tylko jeden objaw, brak miesiączki :) później doszła senność a następnie wstręt do niektórych zapachów i smaków. Poza tym żadnych wymiotów, bolących piersi itp. Dopiero ok 20 tygodnia zaczął się powiększać brzuch i piersi :)

Gość dfddddd
maluszka i tak by sie nie dalo uratowac, zadne tabletki, lezenie itp, powiem ci ze lata obwinialam ich za to, ale teraz w sumie troche rozumiem ten system, juz nie mam az takiego zalu, w drugiej ciazy zajeli sie mna bardzo dobrze, i mialam 3 nadprogramowe usg, dodatkowe badania, wizyt u specjalistow lekarzy, takze jezeli cos sie bedzie dzialo to sie Toba zajma:) powodzenia i szczesliwych 9 miesiecy, i nie ma co sie martwic na zapas

Gość sasanka83
pukać to najwyżęj w niemalowane, bo @ ma 9 dni opóźnienia :) paranoja z tym angielskim 12 tygodniem :/ wiem, że nie ma reguły ale masa kobitek twierdzi, że miała objawy niemal natychmiast. ja do - chyba - 11 tygodnia nie czułam nic, no a potem już było po wszystkim.

Gość a ja jestem ...
DZIĘKUJE dddd wiesz mi sie wydaje ze nie ratuja tutaj dlatego zeby dziecko chore sie nie urodziło,chociaż w polsce podtrzymane ciąże tez sa zupełnie zdrowe,no ale taki tutaj maja system i konieć,my yego nie zmienimy,a moze to i lepiej!!:)

Gość a ja jestem ...
pukać to najwyżęj w niemalowane, bo @ ma 9 dni opóźnienia sasanka przepraszam ,ale nie rozumiem o co chodzi;)

Gość sasanka83
aj bo ktoś tam wczesniej kazał mi się w głowę "póknąć" ;)

Moimi wczesnymi objawami ciazy bylo zatrzymanie @ i...tyle. A potem to mi tylko brzuch rosl. Roznie to bywa. 5-tydz. to normalne ze cie ciagnie jak na @ i nic wiecej nie czujesz. To bardzo wczeesna ciaza. Owszem, do lekarza trzeba isc, trzeba sie kontrolowac, ale teraz i tak malo prawdopodbne by lekarz cokolwiek zobaczyl. Ja bym poczekala z tydzien, dwa przed wizyta. I wcale brak objawow nie swiadczy o tym, ze jest cos zle. Kobiety roznie reaguja na zmiany hormonlane.

objawy zazwyczaj pojhawiaja sie okolo 7tc jesli nie masz to sie nie martw bo mozesz byc w grupie dziewczat ktore przechodza ciaze bezobiawowo:) idz za dwa tygodnie do gina na potwierdzenie ciazy i pogadaj o obawach.