Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dolcegusto

inseminacja u dr W.Pabiana z Krakowa

Polecane posty

Dziewczyny czy znacie tego lekarza?? czy któraś z Was miała u niego inseminację?? proszę o odpowiedzi

kochane jeśli któraś z Was coś wie to proooszę dajcie znać, będę czekać na wieści od Was :)

nie miałam inseminacji ale znam go :) mój najukochańszy lekarz jestem dość mocno chora i nikt się nie chciał podjąc prowadzenia mojej ciąży, a on się podjął i super ją prowadził i mam zdrowego, pięknego synka :) a cesarkę robi tak, że bez mrugnięcia okiem dałabym się mu pokroić ponownie jest naprawdę genialny, choć przy pierwszym spotkaniu sprawia wrażenie nudziarza:P, a potem się okazuję że np jeździ na treckingi do Nepalu o czym mi namiętnie opowiadał podczas cesarki :P polecam z całego serca

jaheira 1 dziękuję za odp heheh:) moje pierwsze wrażenie było podobne :) ale kolejne wizyty utwierdziły mnie w przekonaniu że to dobry lekarz. Pytałam o inseminację bo będziemy ją rozważać z mężem i jestem ciekawa opinii i efektów :) A Tobie gratuluję !!!

hmmmm .... ciszaaaa dziewczyny czy żadna z Was nie wie nic o inseminacjach które przeprowadzał ten lekarz??? jeśli znacie jakieś opinie na ten temat to wpisujcie :)!!!