Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xzibitek

Kobiety jednak sa puste

Polecane posty

Gość xzibitek

Poznalem ja przez net,rozmawialismy na gg,potem byl tel.Laska byla zafascynowana,ja w sumie tez szczesliwy.Dzis zapytala mnie co robie?Odpowiedzialem ze pracuje fizycznie,a ona rozlaczyla sie,i nie odbiera tel,ani nie odpowiada na esy.Strasznie glupia musi byc.

a nie pomyślałes, ze mogło jej sie cos z tel stac ? albo chwilowo czasu nie ma ? od razu pusta... przyganiał kocioł garnkowi

Gość hgvyghfdsjgkj
ja mialam taki przypadek, ze nagle zachorowalam, nie bylam w stanie dzien odpisac ani odebrac, jak wlaczylam telefon to bylam w szoku co o sobie przeczytalam a ja bylam w szpitalu i nie dalam rady poprostu sie skontaktowac.

Gość dsbnvhjcdxkjvo cfb
W tym momencie ubliżyłeś wszystkim kobietom- swojej siostrze, mamie itd... Nie możesz tak mówić... Są kobiety, które są puste i w ogóle, ale są też takie, które są bezinteresowne i ranione przez facetów. Pomyśl, zanim coś powiesz

Gość xzibitek
Tak nagle jej tel padl,ewentualnie zachorowala w trakcie rozmowy:)Dobre,bardzo dobre,ale naciagane.

Gość dlaczego od razu głupia?
bo nie pasuje jej na potencjalnego partnera facet pracujący fizycznie? każdy ma wybór, ona najwyraźniej nie uważa, żebyś był dobrym materiałem na chłopaka i tyle w temacie. co nie zmienia faktu, że mogła jakoś kulturalnie zakończyć tę znajomość, jak dorosła osoba.

Gość xzibitek
Super sie na swiecei dzieje,ze mozna ocenic juz czlowieka,po tym co robi.Przeciez dresy obwieszone lancuchami,i swiecace kasa z dragow,i innych przestepstw sa lepsze,bo maja wiecej kasy.Drogie panie,jestescie zenujace,i nadajecie sie do tego samego co papier toaletowy.