Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nadia15

Problem z odbytem

Polecane posty

Od 2 tygodni swędzi lub szczypie mnie odbyt. Nie wiem co to jest. Mam 15 lat i wstydzę się iść z tym do lekarza. Zawsze jak się podcieram to mnie szczypie przez kilka godzin. A w kale mam takie czarne, brązowe a czasami kremowe kuleczki przypominające mak, a w nich jest coś białego. Wszystko jest dobrze dopóki się nie wypróżnię. :( Czasami mam wrażenie jakby mi się coś ruszało w odbycie. I mam jeszcze taki maleńki, miękki guzek w kolorze skóry. Czy to hemoroidy, owsiki ?? Nie mam problemu z siedzeniem, nie boli mnie to, jedynie szczypie i swędzi. :( Co to może być ?

Gość bzdeta
o kurcze :( Może to hemoroidy?

Gość -------------------------
P.A.S.O.Ż.Y.T.Y.

Gość lopae
jak się ruchasz w kakao to używaj oliwki :)

Gość bzdeta
Do lekarza smaruj i nie wstydź się.

Gość ....D....
podczas mycia wsadź palec w odbyt i sprawdź czy nie ma tam wyczuwalnych guzków. i zaobserwuj podczas załatwiania czy w kale nie ma krwi czy czy kał nie jest kolory ciemnego wręcz czarnego i czy na papierze też nie zostaje krew nawet mała plamka

Gość camerun
jeśli możesz to spróbuj, czy kupa nie jest kwaśna. jeśli tak to przerąbane

Możecie sobie jaj nie robić. ?? Jestem ciekawa jakbyście się wy czuli na moim miejscu. :(

oddawalas kiedys kal na pasozyty? wydaje mi sie ze wlasnie je masz.Idz do lekarza 1 kontaktu.da cI SKIEROWANIE NA BADANIA:

Nie ma krwi. Ale czemu to jest tak tylko po wypróżnieniu? Jak się budzę to jest wszystko okey. Dopiero po wypróżnieniu jest masakra. :/ a nie ma na to jakichś domowych sposobów ? Takich bez antybiotyków, bo ja mam zniszczony żołądek od lekarstw.