Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalamala

Brzuch po cesarce

Polecane posty

Gość Lalamala

Witam, jestem 15 miesiecy po cesarskim cięciu. Jestem osoba bardzo wysportowana, po urodzeniu dziecka od razu wrocilam do cwiczen, kiedys mialam brzuch jak tarka, po cc, mimo diety, cwiczen, mam jakis wzdety brzuch, czasem wyglada jak 5 miesiac ciazy, macie jakies sposoby, kremy, cwiczenia, doswiadczenie z czyms takim ?

Gość giug
Mam to samo i to tyle jeśli chodzi o doświadczenia. Urodziłam 1,5 roku temu. Nadmiar kg zrzucilam dawno (i jeszcze dodatkowo trzy kg). Jestem szczupła i żyję dość aktywnie. Brzuch mam miękki i wciąż dość wypukły, czasem mniej, czasem bardziej. Ale że kiedyś tak miałam jako nastolatka, to sądzę że to kwestia hormonów. Może się u nas jeszcze nie unormowały, a pracą mięśni nie możemy poprawić efektu bo te mięśnie nieawno były pocięte.

no to chyba tak mamy :P ja zawsze byłam szczupła a w ciąży przytyłam 21 kg,kilogramy bardzo szybko spadły, 2 tyg po porodzie miałam 11 kg mniej :) reszta też szybko sobie poszła,teraz jak czasami się objem to mam wzdęty brzuch jakbym była w ciąży :) mięśnie są słabe,ale jak ktoś ćwiczy i tak ma to nie wiem,może za bardzo się rozciagły i są podatne teraz...nie mam pojęcia,ale normalnie to mam płaski brzuch :)

Gość tez chce cesarke
a widziałaś brzuch i krocze po SN ? koszmar...:o

Gość praktyczna mamuśka
witam w klubie, mam to samo :) podobno podczas ciąży mięśnie brzucha rozsuwają się na boki i już nigdy nie wracają na swoje miejsce problemem też jest nieco rozciągnięta skóra nie wiem czy to prawda

Gość tak, to prawda
a obecnie przy cesarkach mięsni się nie tnie, tylko się je rozsuwa. chyba ze źle się dzieje i trzeba się bardzo spieszyc, to mozliwe ze nikt sie nie bawi i rżną jak leci, byle zdążyc przed tragedią...