Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wwwkrysia

Pdiatra Słupsk

Polecane posty

Witam Mam nadzieje że Mi pomożecie. Mój maluszek jest chory od 4 tygodni na początku lekarz rozpoznał zapalenie górnych drug oddechowych i przepisał antybiotyk na 5 dni. Pomógł tylko nieznacznie gorączka ciągle się utrzymywała apetyt spadł ciągły katar. Druga wizyta lekarz mówi że gardło czyste uszy czyste nie martwić się i podawać witaminę C . Po kilku dniach widać ze dziecko się meczy jest chore u innego lekarza stwierdził bez badania alergicznego ze to alergia i chciał przepisać antybiotyk na który się nie zgodziłam powiedziałam że skąd może doktor wiedzieć że to alergia bez skierowania na testy itp że leczyć w ślepo może swoje dzieci. Wróciłam do mojego pediatry powiedział że dziecko jest chore i antybiotyk. Zero poprawy. Sama nie wiem czy Ci lekarze tak wszystko na ślepo robią czy łatwiej jest im przepisać antybiotyk i powiedzieć że wszytko będzie ok. Mój maluszek ma dopiero 5 i pół miesiąca nie chcą go tak faszerować a teraz w domu mam istną aptekę PROSZĘ MOŻE ZNACIE DOBREGO PEDIATRY ZE SŁUPSKA KTÓRY WYLECZY MOJEGO MALUSZKA :)

Dr. Wierzbowska Barbara - przyjmuje w Przychodni na 11 Listopada... Prywatnie, krąży jej nr w necie :)

Gość polecam homeopatkę
p. Kajewską. Zobaczysz napewno pomoże. O dr Wierzbowskiej też słyszałam dobre opinie