Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antypisiory

Dla przeciwników PiS-u

Polecane posty

Gość antypisiory

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,oid,32124760,title,Kaczynscy-w-1992-roku-probowali-zrobic-zamach-stanu,wid,13322502,opinie.html Ze specjalną dedykacją offermie :D

Gość antypisiory
skopiujcie adres, bo to dobry link.

Gość nie moherowy
To są oszołomy, wstydzę się za nich.

Gość antypisiory
up

Gość Afg80
Zanoszę modły do Boga, Allaha,Manitou,Buddy, Ra i jeszcze paru mniej znanych bóstw aby ten chocholi taniec PiS-uarów skończył się jak najprędzej, i oby nigdy te facjaty pełne buty, mielące o miłośc****atriotyźmie, Bogu i historycznej misji już nigdy nie dostały mandatu do stworzenia rządu. Ale aby to mogło stać się faktem, dla ok.25-30% polskiego społeczeństwa poddało się leczeniu metodą dr.Prisnitza i dobry Pan Bozia zesłał opamiętanie a może przeprowadził na nich lobotomię.W innym przypadku nasza Polska stanie się schizofrenikiem lub przypadkiem całkowicie pozbawionym instynktu samozachowawczego, który może dokonać żywota na obrzeżach cywilizacji.I jeszcze jedno,żal mi Krakowa (mojego miasta),żal bo Wawel został sprofanowany, m.in.przez p.Dziwisza,któremu wydaje się iż historia będzie o nim wspominać tylko ciepło.O tempora, o mores!

Gość gość
jestes chory psychicznie z nienawiści, bo pis robi porządki po waszym bezprawiu, kradzieżach i aferach. żaden dobry bóg cię nie wysłucha.

Gość Afg80
Dla Gość, ja nie dyszę z nienawiści jak prawdopodobnie Pan(nie sądzę aby w taki sposób kobieta formułowała wypowiedź),ta krótka notka oddaje w pełni stan Pana frustracji i głębokich kompleksów.Szkoda, że zaślepienie, brak spełnionych planów, ambicji powoduje taką krótkowzroczność i pląs w takt muzyki orkiestry PiS dyrygowanej przez frustrata J.Kaczyńskiego, który pragnie być oberfurerem całego polskiego społeczeństwa.Szkoda mi Pana. Nie pozdrawiam, ale życzę dobrego snu, szerszego oglądu otaczającej rzeczywistości, sporo rzeczowej lektury i nie oglądanie reżimowej telewizji.

Gość Afg80
Aha, jeszcze jedno dla Gość, warto podnieść wiedzę o polskiej pisowni i ortografii oraz odrzucenie wszelkich kalek z form propagowanych przez obecnie rządzącą grupę.