Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiece Owoce

Czym się podniecacie podczas masturbacji?

Polecane posty

Gość naga aga :)
Jarek jest ochydny fuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(:(:(:(

Gość Zanattaaaaa
Ja mysle o tym jak ktos mi robi minetke az jecze :)

Gość pinkyy
a ja mysle o tym jak lize pupe mojej kumpeli z ktora kiedys sprobowalam sexu (jestem kobieta) mam faceta, ale ubie fantazjowac o niej, jak lize jej sutki, przysysam sie do cipeczki i wkladam paluszek w jej pupe głęboko az jęczy mmmm a potem ja rzne sztucznym penisem od tylu

Gość mąż swojej żony
a ja myslę o róznych fajnych sytuacjach, ale najchętniej o matce z 16 letnią córką, która powiedziała, ze chciałaby zobaczyć wytrysk i matka poprosiła mnie żebym pokazał go młodej aby nie poszła się seksić z pierwszym lepszym kolesiem w jej wieku

Gość a ja o chetnej
ktorej sie leje z cipki az po udach i ktora nie moze sie doczekac az ja zerzne :classic_cool:

Gość Kobiece Owoce
to ciekawe :) Ja rowniez lubie myslec o tym ze robie to w miejscu publicznym i ktos mnie obserwuje lub jak juz sie zaspokajam sama to mysle o tym ze ktos mnie podglada i to dziala :)

Gość Jurand Ze Spychowa To Ja
ja wacham majteczki mojej Lubej

Gość jak chcesz to ja cie chetnie
popodgladam :D

Gość zboczona ol lla
ja j

Gość zboczona ol lla
ja widzialam ostatnio jak stanol koniowi w stajni i chwycilam mu go i poruszalam, teraz jak sie masturbuje to go sobie wyobrazam

Gość He he he
A chociaż koń miał orgazm ???

przypominam sobie najostrzejsze i najbardziej szalone sytuacje/miejsca w trakcie seksu z moim partnerem - ma takie cialo i jest tak męski, ze o nikim/niczym innym nawet nie pomysle - nie musze :P

a najbardziej kreci mnie motyw, gdy robimy to przy otwartym oknie, mam na sobie tylko jego koszule/bluze i stringi, wychylam sie przez okno zapalam papierosa a on podchodzi od tylu, wchodzi we mnie i robimy to bardzo powoli i gleboo, tak, aby nikt z przechodniow sie nie zorientowal (bo tylko w ciagu dnia mnie to kreci - mysl ze ktos wie co robimy :P ) mimo wszystko zawsze mam nadzieje, ze ktos wie, domysla sie co se dzieje :P w ogole seks w miejscach publicznych tak zajebiscie mnie kreci...