Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie prawa mam

Mój mąż pochodzi z bogatej ale uświadomiłam sobie że z patologicznej rodziny!!

Polecane posty

Gość jakie prawa mam

Mój mąż ma 27 lat, jest wykształcony, pracowity ale jego matka urodziła go jako dziecko nieślubne i założyła nową rodzinę a mój mąż został pod opieką dziadków. Teściowa znalazła sobię męża i ma 23letnią córkę. A mój mąż? co, jego dziadek jest bardzo bogaty, pomaga nam jak tylko może a teściowa? rzadko kiedy nas odwiedza a mamy już dwoje dzieci, jedyne kiedy była to pare razy z prezentem, ale żeby przyjsc zając się dzieciakiami jak na babcie przystało to nie, a jej mąż to też jest właściwie dziadkiem moich dzieci ale nie interesuje się nimi. Przyrodnia siostra mojego męża ma 5letnie dziecko i jeśli chodzi o mojego przybranego teścia to on we wnukach widzi tylko geny, w moich niestety nie widzi nic ze swojej osoby. Dziadek mojego męża wspiera nas głównie finansowo, to on opłacał studia mojego męża, dzisiaj poprosiłam go by opłacał prywatne przedszkole dla moich dzieci i zgodził się bo było mu głupio odmówic ale widac że był zszokowany moją prośbą:O. A patologią w tej rodzinie jest to że moja teściowa zostawiła męża rodzicom na wychowanie-wyszła za mąż i jej fagas pasierbem się nawet nie interesuje:O, jej córka również urodziła nieślubne dziecko itp.

Gość adeellllaaaaaajddaa
patologia to, ze ciągniecie kase od dziadkow.

Gość adeellllaaaaaajddaa
a ty uwazasz, ze twoje dzieci to kolejne cuda swiata? bez przesady, nie kazdy musi sie nimi interesowac