Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdania

kdc / klub dla ciebie /klubiki

Polecane posty

Mam do Was pytanie. Jeśli należycie do kdc - nie wkurzyła Was ta akcja z likwidacją klubików? Ja latami ciułałam klubiki, jak w końcu zamówiłam za nie jakiś garnek - był w momencie zamówienia a przy dostawie okazało się że niedostępny. Teraz kończą program klubików z końcem kwietnia i wystawili przedmioty za tak magiczne ilości klubików że na nic mnie nie stać. Kiedyś ich ilość była rozsądna jakaś. Czuję się oszukana w pewnym sensie i nie mam już zamiaru od nich kupować, bo tacy jak ja zostali z ręką w nocniku. Nie bardzo o klientów dbają :/

Gość slawula
Klubiki niby nic a jednak, można byłoby coś sobie wybrać. Potwierdzam, że w chwili gdy wybrałem przedmiot do wymiany to okazywało się, że jest niedostępny. Wymaganie co do ilości zgromadzonych klubików stało się już normą, w tym momencie przypomina mi się pewna lokatorka z serialu "Alternatywy 4", która zbierała pieniądze na zakup mieszkania, no i gdy już uzbierała okazywało się, że ceny szły w górę no i trzeba było znów oszczędzać. O tym że KDC zamyka program z klubikami dowiedziałem się już po fakcie, chociaż katalogi regularnie był przysyłane, nigdzie nie znalazłem wzmianki że są plany zamknięcia programu z klubikami (celowa zagrywka Klubu). W RAMACH PROTESTU REZYGNUJE Z DALSZEGO ZAMAWIANIA PRODUKTÓW OFEROWANYCH PRZEZ KLUB DLA CIEBIE. A niech wiedzą, że dzięki nam mogą funkcjonować na rynku.

No moje klubiki też poszły się j..... Wzmianka o zakończeniu programu była w ostatnim katalogu w którym obowiązywał, ja znalazłam info na stronie przez przypadek. A teraz klub dla ciebie połączył się ze światem książki i nazywa się Weltbild. Ja jak na razie też jestem obrażona. Może mi przejdzie ale na razie foch :/ Mogli to w sumie przełożyć na PLN i np odliczyć od zakupów, pewnie by nie zbiednieli a tak to mają poobrażanych klientów

Gość kram
ja nie wiedziałam o likwidacji klubików. Moje wszystkie przepadły.

Gość Klubik
Ja tez zostałem oszukany przez KDC.Miałem 5600 klubikow mozolnie uzbieranych.Zamówiłem wiec wagę ale odpisali mnie że nie mam klubików,a w katalogu na dzień 6.01.11 miałem 6113 klubików napisałem do firmy {już Weltbild} odpisali mi ze moje klubiki przepadły(działo się to na początku roku}.Pytam więc i szukam oszukanych czy na takich cwaniaków nie ma bata.Pozdrawiam .

Gość Klubik
Widzę ze kilku klientów zostało oszukanych przez KDC ale czy jest na nich sposób ukarania. Myślałem ze może to zgłosić do federacji konsumenta.Czekam na informację większej ilości oszukanych. Czytam,że wszyscy są zadowoleni działalnością KDC teraz inna nazwa. Byc może jak zostaną oszukani jak my to będą mieli inne zdanie. Pozdrawiam.