Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strach...mój

sekcja dziewczyny:(

Polecane posty

Gość Strach...mój

Niedawno był przypadek.Młoda dziewczyna która studiowała na dobrej uczelni,i na dodatek miałą chłopaka.Miała tez duzo przyjaciół.A rodziny to mógłby jej pozazdroscic kazdy.Pewnego dnai po zajęciach zasłabła.Lekarze stwierdzili zgon.Zabrali ją na sekcje.W prosektoruim połozyli ja na metalowym stole,rozebrali do naga.Pozniej zaczeli kroić jej ciało.Była tak pokrojona ze widac było wsyzstkie oragany.Widizłem to na filmie wiedeo.Straszny widok.Dlaczego sa sekscje zwłok.Ciało powinno byc traktowane z godnoscia.Strasznie mnie to boli.Widziłem tą dizewczyne,bez ubrania,pokrojoną,nawet nie zszytą a lekarze chodza sobie jak gdyby nigdy nic.Jak mozna pracowac w takim zawodzie.Przeciez ich tez to moze spotkac.Ci lekarze sądowi dla mnie to zboczency.

No a jak inaczej stwierdzą, co jej się stało? Przecież nie mają wizji :o Szacunek do ciało - owszem, ale z drugiej strony rodzina ma prawo wiedzieć, co się stało z ich dzieckiem. Nie uważasz?

Gość Allegro fotkii
szkoda żeby wątroba nerki serce dłonie i pochwa młodej kobiety się zmarnowały więc ją rozpruli żeby wyciąg co najlepsze

Gość Strach...mój
po co znac przycyzne śmierci?????i tak juz sie jej nie wskrzesi.Stało sie.Umarła i koniec.Nie moge tego widoku zniesc.Naga,pokrojona....starszny widok mam pzred oczami.sekcje powiiny byc zabronione.A nawet jeli poznają przyczyne smeirci to coz z tego????? tak niczego juz nie zmienią.Okrutnicy:(chorzy ludzie bez ludzkich uczuc:(

Gość Gruby_Luk
Taka sama praca jak w mięsnym

Gość Strach...mój
z ciekawosci:(

Gość rfsjueskjdureks
Ale dlaczego to filmowali? Jak niby ten film trafil do ciebie?

Gość Strach...mój
sa serwisy w inetrnecie.jest ich pełno.I tam pokazują sekcje.Mam nadzieje ze Ci lekarze tez bedą krojeni tak jak kroją swoje ofiary.Sprawiedliowsc jest

podczas sekcji można wyjąć organy, które z kolei mogą uratować życie komuś innemu, a poza tym nie zapominaj, że medycyna jest nauką, która ciągle się rozwija. dzięki takim badaniom czasem lekarze zauważają coś nowego, coś o czym wcześniej nie wiedzieli itp a co może im pomóc lepiej zrozumieć ludzki organizm. owszem, to jej nie wskrzesi, ale rodzina ma prawo wiedzieć co się stało, bo dziewczyna w młodym wieku to nie jest normalne żeby tak po prostu zasłabła i zmarła.

Gość rfsjueskjdureks
i wyrazono zgode na umieszczenie tego w internecie?

Gość zabiłam pajonka
efds

Gość Strach...mój
chyba tak

Gość Strach...mój
wpisz sobie skecje w gogle i wyswietlą sie krótkie filmiki moze 5-10 minutowe.Najgorsza jest ruska sekcja zwłok.Masakra.Goscia kroił jak w rzezni.Brak słów.

Gość 22miśka
Nie taka straszna

Gość Strach...mój
straszna!!!:(:(ale z tą dziewczyna jeszcze gorsze....i na dodatek rozkroili ją od góry do dolu:( zle sie czuje:(

Gość technik sekcyjny
Wiesz po co robią sekcję? A co jeśli ta dziewczyna nie zmarła z przyczyn naturalnych? Co jeśli została otruta? Co jeśli ktoś dosypał jej szkła do jedzenia? Jeśli każdy, by myślał tak jak Ty to jej morderca chodziłby po świecie wolny!!! Po to są sekcje zwłok. Między innymi oczywiście!! ;) Kłaniam się. Technik sekcyjny.

Oj laski laski.... Nawet jako trupy muszą ładnie wyglądać...