Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3.14

meżczyzna rak

Polecane posty

Gość 3.14

byłyście z takim?

Gość 170/30
Mam męża raka. Jest cudowny

Gość 3.14
a romantyczny?

Gość 3.14
i przede wszystkim, czy jest zaradny życiowo?

Gość dwdf
mój mnie zdradzał, ale wciąż był romantyczny... x,x

Gość Elliot
Mój jest takim prawdziwym przyjacielem.. ale i super kochankiem..;)) jest opiekuńczy, pomocny, wrażliwy, romantyczny.. Rodzina i dom ponad wszystko.. Ale wydaje mi się, że to zależy od wychowania.. Bo znam innego raka i nie jest taki sam.. Żona w domu z dziećmi, a on z kumplami..

Gość cdsf
moj tez jest zloty...ale mysle,ze to tez takie ciche wody.. niby dom,rodzina...spokoj....a gdyby ich tak z lancucha...oj,latwo im oczy zamydlic bo sa lasi na babskie slowka:)ale znowu ktory facet taki nie jest:)

Gość cdsf
ale wk...a mnie strasznie ze moj o uczuciach nie gada! no za cholere nie powie,ze ma jakis robem!trza sila wyciagac!

Gość pan rak....
namiętny.... bardzo wrażliwy... egocentryczny.., najbardziej nadaje się do związku, które ma problemy z prokreacją...może robić za niemowlaka....

Gość fsdsdsssdsssd
to ja opowiem wam o moim raku :) ZALETY ❤️: rodzinny zaradny oszczędny inteligenty oddany spokojny cierpliwy WADY: :o nie romantyczny sknera jak już się kłócimy to na całego :o (ale to głównie z mojej winy) uparty jego zdanie ponad wszystko

Gość zgromadzona
Oprawca. Romantyczny rozrzutny i jednocześnie skąpy bardzo rodzinny psychol To wszystko takie sprzeczne, ale tak jest.

Gość mój mąż to rak
ogólnie zajebisty gość, dopóki nie znudził się mną po 5 latach małżeństwa i nie znalazł sobie koleżanki.... będziemy się rozwodzić

mój mąż to równiwż raczek. Bardzo troskliwy, ciepły, zaradny, bez nałogów, pracowity(bardzo!), rozpieszcza mnie jak może, niczego mi nie żałuje, pomocny, rzeczowy, trzeźwo stąpajacy po ziemi, fenomenalnie radzi sobie w trudnych sytuacjach i mogłabym jeszcze tak długo wymieniać, tylko trochę mało romantyczny, ale jak się go odpowiednio pokieruje...:-)

Gość GreenEye73
ja facetów Raków wogóle nie rozumiem, nie umiem odczytać ich intencji, emocji. Totalnie inna bajka, z nikim sie tak źle nie dogaduję jak z rakami. Jednego miałam okazje bliżej poznać i okazało się, że wcale go nie poznałam. Egocentrycy, egoiści, póki jest im z innymi po drodze, to jest super, a potem nagle w tył zwrot bez słowa wyjasnienia. Nie lubię raków.

Gość 3.14
a dziewczyny, które dobrze się z rakami dogadują- jakie wy macie znaki? :)

Gość zgromadzona
ja też rak :)