Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kira...

ZAZDROSC MOJA ZMORA

Polecane posty

Gość kira...

:O jak wyzej , jestem strasznie zazdrosna jak komus sie lepiej powodzi, jest ladniejszy wiedzie lepsze zycie:O nie moge sie tego uczucia pozbyc:O Jak widze jakas znajoma ktora ma fajnego meza, ladne mieszkanie , auto krew mnie zalewa!!!! Ja zawsze wypadam slabo czuje sie gorsza bo moj maz jest brudasem nie dba o siebie ani na niczym mu nie zalezy , na mieszkaniu, lepszym zyciu:( porazzzzka... Jestem jeszcze mloda mam 25 lat a wydaje mi sie ze przekichalam swoje zycie, choc jedno mam czego nie zaluja i nie zamienila bym na nic w swiecie to moje dziecko. Ale reszta jest do bani...:( ma ktos podobnie?:(

Gość to zależy czy cipcia owłosiona
czy łysolek:-D

Gość kira...
moj maz to skurwiel bez przerwy popierduje jak lazi po mieszkaniu (co mu sie zdarza tylko jak leci do sracza bo tak to tylko telewizor) jak kaze sobie robic loda to wokło unosi sie bardzo nieprzyjemny zapach mastki bo nie myje sie pod napletkiem i na dodatek ciamka okropnie przy jedzeniu. Raz na zakupach w leklerku puscił głośno bąka a jak ludzie zaczeli sie ogladac to tak sie smial że udławił się podkradzioną kajzerką i wyprowadziła nas ochrona:(:(