Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radomianka mała

Randka z internetu

Polecane posty

Gość Radomianka mała

Ja 30, on 35 lat. Umówiliśmy się przez neta, dał mi kwiaty, gadaliśmy ponad 2 godziny przy kawie, deserze. Chciałam za siebie zapłacić, a on nie, nastepnym razem, to mogę ja ale teraz nie pozwala. Chciał do domu mnie odwieźć ale zrezygnowałam ;) ........i cisza, nie odzywa się :o a od spotkania minęły ponad 3 godziny :o rozumiem, że to over ;) ?

Gość bon tonn
aaa a juz 3 godziny??????? no to przegralas :)

Gość Radomianka mała
8 lat temu też z neta się umówiłam i byliśmy związkiem 7 lat i od razu jakieś smsy, telefony. W tamtym roku też miałam krótki związek i też takie same reakcje :) a teraz? nic :( chyba się starzeję ;) i jestem niecierpliwa, a ja pierwsza na pewno nie odezwę się :P

Gość dzieciaku mimo wieku dziecko
jestes...daj mu spokój ,,,nastepna kobieta bluszcz,spotkanie bylo ? nie wieże !!! liczyłaś że zadzwoni za 5 minut ?

Gość Radomianka mała
Nawet gdy spotykam się z koleżankami, to nawzajem dziękujemy sobie za miły wieczór :) tego wymaga kultura chyba, wg mnie ;)

Gość Perfect Man
Biedronka bez ogonka,jestes moim seksownym marzeniem;)

ja swoja kobiete tez poznalem przez internet...i przyznam, ze owszem po spotkaniu zadzwonilem do niej podziekowac jej za mily wieczor... wyslalem mila wiadomosc na gg :) ale ja juz taki grzeczny gosc jestem... :) kazdy jednak jest inny wiec daj mu czas