Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lenka243331

Nieśmiały

Polecane posty

Gość Lenka243331

Witajcie. Jestem z pewnym chłopakiem bardzo blisko, oboje wiemy że się sobie podobamy i wgl jest miło, jednak ja bym chciała rozwinąć to znajomość bardziej (on również). Problem w tym, że jak to sam twierdzi jest nieśmiały i wstydzi się okazywać uczucia. Co mam robić? Przejęłabym sprawy w swoje ręce jednak on jest typem narcystycznego faceta, więc nie chciałabym urazić go czy coś xd Poza tym sam się uważa za wielce męskiego, więc dziwnie by wyszło gdybym nagle ja przejęła inicjatywę. Ale niedawno powiedział żebym mu jakoś pomogła tyle że on sam nie wie jak. Co robić? Z góry dziękuję za pomoc :*

Gość taki jeden3545
nic z tego kompletnie nie rozumiem. Jeteś z nim ? chcesz z nim byc ? w czym masz mu pomóc ? ...zrób mu loda będzie zgoda ,albo napisz bardziej z sensem ,a nie jakiś bełkot.

Gość Lenka243331
nie jestem z nim, ale wszystko ku temu zmierza, tylko nie ma jak rozwinąć tego w ten kierunek.

Gość taki jeden3545
Skoro to narcystyczny facet to niech sam zrobi 1szy krok bo tak jak ty zrobisz 1 to połechtasz jego nieskończone EGO ,a on i tak nic z tym nie zrobi...co najwyżej to mu sugeruj(np: powiedz przy nim "chciała bym potańczyć/pójść do kina/lubie spacery/rower/rolki/anythink ,ale nigdy sama nie wyskakuj z inicjatywą.