Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulu93

ludzie dobrego serca pomóżcie ;)

Polecane posty

Gość Lulu93

Panie, Panowie ! :) http://misspolski.pl/kandydatki/profil/id/1723/luiza-pawlak# pomóżcie , proszę !:)):)):)) możecie też głosować na nk http://nk.pl/misspolski Znajdźcie Luiza Pawlak i oddajcie głos, proszę ! :)) mcie jeden darmowy głoś na tydzień, pomóżcie mi dostać się dalej i spełnić marzenia:)) z góry dziękuję :) nie przyniosę Polskim Nastolatkom wstydu, obiecuję. podajcie dalej , dzięki ! :)

Gość a89ququw
A inne kandydatki to niby nie marzą o wygranej? Żenada, żebranie o głosy:O

dość nisko się cenisz jeżeli prosisz o głosy, ale zajrzę, zobaczę :) Chciałam jeszcze pogratulować urody, ale widzę tylko ciemne zdjęcie, na którym nawet nie mogę stwierdzić czy Twój typ urody mi się podoba. :( aj tam, aj tam.

Gość mylny tytuł
Galeria kandydatki to chyba jakaś pomyłka, zdjęcia są do kitu.

Niestety :( zero profesjonalizmu, nawet podstawową amatorszczyzną tu nie zalatuje. Niestety powiem wam, że przejrzałam kilka stron i większość kandydatek to z kosmosu przyleciała. Nie chcę nikogo obrażać, bo od połowy to jestem brzydsza i nie ma czym się chwalić, ale makijażyk to ja bym niektórym za darmo zrobiła, bo aż mnie krew zalewa jak widzę taki kleks. Ale ja sobie powolutku poszperam, popatrzę i myślę, że kogoś wybiorę :)

Gość Lulu93
czy ja żebrze ?:D dajcie spokój, luuz reklama i tyle :p oczywiście , że wszystkie kandydatki marzą o wygranej , dlatego wszystkie chwyty dozwolone, a na tym etapie niestety liczą się głosy, wiec podstawą przejścia jest zareklamowanie się, zawsze tak jest , proste;) chwilowo nie mam zdjęć lepszej jakości, zamierzam to zmienić. jeśli się Wam nie podoba to po prostu zagłosujcie na dziewczynę tę, która się Wam podoba, po co od razu takie chamskie komentarze, trochę wyrozumiałości ^^ pozdrawiam

Nie wiem jak was, ale mnie na razie urzekła Michalina Kostrzewa, ale szukam dalej.

Popatrzyłam na ranking i odechciało mi się głosować na kogokolwiek..

Gość same paszczurzyska
hahah miss polski?! to chyba jakas sciema...nie ma już ładnych kobiet?!