Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Florcia f

waga i wzrost , jak sądzicie?

Polecane posty

mam 162 cm wzrostu i waże 54 kg, to dobrze czy za dużo i czy uważacie że jestem strasznie niska?;/

Gość palma0709
ja mam 173 i ważę 54kg ale chciałabym trochę przytyć chociaż 2kg

Gość ghbjhhgujhujhjuhuj
to zalezy co się Tobie podoba i jaką masz budowę czy jesteś bardzo drobna czy masz mozne kości jesli jesteś drobna to każdy nadmiar kilogramów powoduje powstawanie boczków, brzucha, ogólnie się wygląda jak pączek, osoba o mocnej kości wazy więcej a nie ma brzucha przy tej samej wadze ja np. nie mam grama zbędnego ciała na brzuchu, mam mały biust, drobne ramiona a bluzek nie noszę esek czy emek bo nie mam budowy nastolatki, pod biustem mam 80 cm i z kośćca się nie odchudzę wazne by ciało nie było falkowate np. nogi bo wtedy waga jest nieistotna - i tak nie załozysz spódnicy moja kolezanka ma 170 cm wzrostu wazy 65 kilo jak dla mnie jest idealna, nogi ma według mnie piekne takie kobiece, ale nie chude, ona twierdzi za to że ma grube, więc to kwestia gustu

Gość ghbjhhgujhujhjuhuj
miało być żeby ciało nie było flakowate

Gość njdfsjfkfd
A ja waże 58 przy wzroscie 170...i schudłam ostatnio 4 kg myslalam ze jest dobrze ale jakis hujowy dzien przyszedl patrze w lustro i widze sam tluszcz...czasem patrze i tego nie widze kurwa mam dosyc takiego zycia

ja tez sporo schudłam bo az 8 kg ale nadal ,źle sie czuje , chociaz mowia mi znajomi ze jest ok;/

Gość 157 i 43
a ja mam 157cm i waze 43kg- dla mnie masakra...rozmiar 34 czasem jest za duzy:/ nie mowiac o dlugosci, bo kazde gacie musze skracac:/

Gość znawca piekna kobiet
Lepiej gdybyś miała z 5-10 cm więcej. Ja nie lubię grubych lasek, wolę szczupłe z biustem C lub D. Ale mało takich jest, z reguły z duzym biustem to są grube

Ja przy 164 ważę 47-50 (wiadomo, od okresu uzależnione), ale liczy się ciężar kości, masa mięśniowa itp., a nie sam tłuszcz.