Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felix domestica

częsta masturbacja - co sądzicie?

Polecane posty

Gość felix domestica

Jestem facetem i bardzo często się onanizuje. Jestem w stałym związku i nie zaniedbuje mojej kobiety, wręcz przeciwnie chciał bym się z nią kochać i kochać. Dodam że częsty onanizm to znaczy: wstaje rano i na dzien dobry masturbacja, w środku dnia czasem potrafię raz lub dwa razy i często wieczorem do spania. Co byście zrobiły kobiety gdybyście się dowiedziały że wasz facet tak robi ?

Mi sie wydaje, ze zaczela bym się zastanawiać czy na pewno jest ze mna ok... miała bym watpliwosci, ze moze nie sprawdzam sie w sferze seksualnej.

Jesteś chronicznym onanistą. :O I głęboko w duupie mam co na ten temat mają do powiedzenia kobiety. Bo i po co? Będąc w stałym związku szarpiesz skórę. :O Heblujesz swoją kobietę tak jakbyś walił sobie konia. Ta pewnie też leży jak kłoda i tylko czeka jak skończysz. :O No może jęknie z dwa razy byś mógł się spuścić by dać jej spać. :O Zawsze będziesz to robił, bo nie spotkałeś i nie spotkasz odpowiedniej osoby. :O

Gość felix domestica
raczej jej nie "hebluje"... Staram się to robić najlepiej jak umiem, urozmaicać i zadowalać oralnie itp.

Gość nuum loock
co za ludzie. nie ma sie czym chwalic