Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffffffferrrrrrrrrrrrrrrr

moj niby nieromantyczny facet

Polecane posty

Gość ffffffffffffferrrrrrrrrrrrrrrr

he he dobre, jestem z facetem 2 lata, on niby taki nieromantyczny -juz tyle razy mi to mowil to mu w koncu kur..a wykrzyczalam dlaczego u niego w pokoju (oczywiscie nie mieszkamy razem) na polce robi stara kwadratowa czerwona swieczka z czterema sercami po bokach- oczywisty prezent od jego ex sprzed lat. Dobre nie?

Gość zgromadzona
:D Powiedz, że chcesz nastrój mieć i spal mu tę świeczkę. To będziesz miała pożytek z byłej i świeczki się pozbędziesz. Dwa w jednym. ;)

Gość Master2
A nie możesz kupić sobie własnej "świeczki" i dać mu jako prezent ? Niektórzy czasem trzymają takie pamiątki, bo niby to od byłych, a tak naprawdę to pamiątka po minionych czasach, jakimś etapem w życiu.

Gość fffffffffffffffffffffreeeeeeee
ja rozumie trzymac gdzies jakas pamiatke ale to jest czerwona swieczka z nie jednym ale 4-ema sercami u faceta w pokoju na gornej polce - u faceta ktorego argumentem bylo zawsze ze on jest nieromantyczny. Tak na marginesie mam taka paczke chusteczek z sercami i kiedys mial katar i zazartowalam ze moze sobie je wziac a on ze " he he he absolutnie nie". Ja to wiem ze jak ja bym miala taka swieczke od ex to zdecydowanie bym ja wyrzucila. Jesli by to byla normalna swieczka to moze bym zatrzymala bo sie moze przydac ale na pewno nie swieczke z sercami.