Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Revlon(ek)

Zrobiłam sobie

Polecane posty

ale za to popularna jestes na caffe :) celebrytka :) ja do pracy też dojeżdzam dość sporo bo w dziurze nie ma dla mnie takiego zarąbistego etatu :)

Gość ktos tam cos tam
jenny, gdzie kupilas te sukienke w paski??? podoba mi sie :)

Gość revvllonek
popularna celebrytka :-D na najgorszym gównie ,zbieraninie samych odpadów i nieudaczników :-D celebryta/ka na czymś takim to doprawdy wyróżnienie ale w przypadku tej całej rvlonek to i tak dużo :-D;-D:-D:-D

Gagita bo mam na razie tylko taka opcje, sprawdzoną, tzn nie jest to praca w ciemno i w ciula nie leca z kasa wiec trzeba jechac troche zarobic na internet, zebyscie mogli ze mna popisac hehehe. oferma, nie dzisiaj jeszcze nie ;]

Powyżej jest wpis że na kaffe same odpady i gówno siedzi 97 % wypowiedzi to poświadcza , szkoda .

nie wiem.. to zalezy wiesz jak jest z praca sezonową, planuje 2-3 miesiace a jak bedzie to sie okaże

Ja dolnośląskie, teraz już tak mniej ale jeszcze z 4-5 lat temu to też ode mnie z wiochy tabuny jeździły , teraz trochę fabryk powstało to już ludki mają lepiej

tam gdzie jade jest masa ludzi ze śląskiego. Napisz pierwsza litere tego gdzie mieszkasz? moze to stamtad hehe

J.... ja nigdy nie jeździłam sucha jestem i nie mam sily do takiej pracy :)