Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość socha vs mucha

Czy wy też uważacie że Anna Mucha to beznadziejna aktorka?

Polecane posty

Gość socha vs mucha

odkąd widzę ją w tym prosto w serce to nie mogę się nadziwić, jak to się stało , że grała w Matkach żonach i kochankach oraz Pannie Nikt i tam ją podziwiałam, byla naprawdę w porządku, w M jak miłość też była ok , ale tutaj gra pretensjonalną zdzirę albo może samą siebie, ogladałam oryginał serialu gdzie wredna była konstancja a monika dobra a tutaj? ona mnie wkurza a konstancje polubiłam...

Gość socha vs mucha
miało być że gra pretensjonalnie, a raczej zachwouje sie jak gwiazda, w ogole widać że nie czuje roli :o :o

Gość im mniej tym lepiej
Podobała mi się tylko w Pannie Nikt. Od TzG zaczęło jej odjebywać. A tego szajsu Prosto w serce po prostu nie trawię i nie oglądam.

Gość nooo fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
jest beznadziejna!!!!

Gość socha vs mucha
a z kolei Sochy kiedyś nie lubiłam bo grała we wszystkim w czym się dało, ale teraz ją polubiłam, ona umie sie zmieniac, pracować mimiką....a z Muchy to aktorka pokroju Cichopek

Gość im mniej tym lepiej
No Socha jest dobrą aktorką. Lubię ją.

Też wole Soche jak Muche... i duuuużo lepiej się ubiera. Mucha to tylko gdzie by tu się wpierdolić przed kamerę, pokazać tzytzka i nogi... A Socha ubiera się na prawdę fajnie i można coś ciekawego podłapać od niej ;)

Gość Navya
Dla mnie i jest marną aktorką i w dodatku wg mnie urodą nie grzeszy.. niby wielu ludziom sie podoba, ale mne jakoś odpycha z wyglądu.. zero subtelności . Z wygladu to podoba mi sie np Marta żmuda-Trzebiatowska czy Maja Sablewska , albo Kasia Glinka.. one sa 100 rzy ładniejsze od Muchy

Gość jakby ktora obejrzala,,jestes
oim zyciem,,to by wiedziala czemu Mucha w,,prosto w serce,,tak a nie inaczej gra glowna bohaterke!ja widzialam ten pierwszy film i natalia oreiro wlasnie tak grala...!wiec o co sie czepiacie?

Gość nina 83
cały serial ona spieprza..te jej kwestie..pogadam z nim..pogadam z nia itd.mnie rozpieldalają..ma maske na papie i nic innego nie jest w stanie sobą zaprezentować..niewiem jak to się stało ze mamy tyle zajebistych aktorek a to ciele akurat dostało tę role

Ja widziałam jedno i drugie... może jest to teoretycznie podobne ale właśnie przez to wygląda jeszcze gorzej bo całkowicie sztucznie. Oglądałaś brzydule oryginalną i naszą? Też to samo przecież a jednak do roli naszej brzyduli nie szło się przyczepić.. głupi serial bo głupi ale grała spoko. A Mucha akurat mnie denerwuje nie tylko w serialu tylko jak ją gdzieś widzę - zawsze, ale to zawsze na siłę szum w okół siebie chce robić w żałosny sposób. Pamiętam jak wystąpiła w "kocham Cię polsko" zaraz po tym jak schudła. Kieckę miała taką że pożal się.. a ciągle właziła na ten blat co grający przy nim stoją i nogami machała żeby każdy zobaczył :O

Gość nina 83
nie widziałam filmu z nią Och karol...tam też wkurwia?

Gość Navya
jakby ktora obejrzala,,jestes - o tym,że kogoś naśladuje bo nie ma pomysłu własnego jak coś zagrac też nie najlepiej świadczy o jej zdolnościach

Gość jakby ktora obejrzala,,jestes
do;MałaBlondynka Brzydule to ja tylko kolumbijska ogladalam.na polska szczeze mowiac nie mialam ochoty,bo wiedzialam ze dno bedzie.niektorych rzeczy nie da sie w polskim serialu pokazac tak jak w zagranicznym i tyle.

Gość moze dziwnaaaaa....
ja sochy nie lubie, dla mnie gra dosyc ''teatralnie'' do teatru sie nadaje ,do filmow/seriali - NIE a much to jak mucah-lata mi kolo nosa.

Oj tak zgadzam się, w PL podrabianych serial często zapominaj o tym że u nas pewnych rzeczy po prostu nie ma a kopiują także je.. no ale mowa o aktorce nie o serialu a tą oceniam jako całkiem fajną

Gość inflator
Ten serial obnażył jej warztat. Kompletnie nie trafia z mimiką w sytuację. Ma uśmiech na twarzy gdy powinna być smutna czy poważna. Jest najsłabszym ogniwem tego serialu :(

Gość nasturcja44
w m jak miłość też była do niczego

Gość świetnie zagrała
w Pannie Nikt. To jej trzeba oddać. Ale reszta to takie byle jakie rólki.

Gość kiedyś fajna
w dzieciństwie,teraz nic nie pozostało z dawnego talentu.