Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nj6uyj

nie chce miec dzieci-niestac mnie na nie

Polecane posty

Gość nj6uyj

jesem bardzo wygodna ale niestety malo zarabiam ale lubie ta prace i nie chce z niej rezygnowac wraz z zarobkami meza starczy nam na normalne, mile zycie bez specjalnych wygod ale i bez jakis ograniczen:) dziecko zabraloby wszystko ;/ czas, pieniadze, boje sie ze nasza milosc lubie dbac o siebie, lubie chodzic do fryziera, jechac na jakas wycieczke, nic nie robic pol dnia, nieraz jak mam wolno to przesypiam albo przesiedze na laptopie bo lubie jestem egoistka mam 27 lat rodzina jest w szoku ze nie chce sie rozmnazac heh maz nie ma nic przeciwko;) moja milosc mu wystaczy kupki, srupki, rezygnacja z siebie dla dziecka? nie nie to nie dla mnie myslicie ze mi sie odmieni?

Gość bon tonn
pol dnia siedzenia na laptopie?? literki ci sie na tylku nie odbijaja?

Gość kasiuniaaaa
Ale nikt nie mówi, że masz za wszelką cenę po osiągnięciu jakiegośtam wieku rodzić dzieci :) Jeśli nie czujesz takie potrzeby, to się na nie nie decyduj :) To by unieszczęśliwiło Ciebie i malucha.

moze nie masz instynktu i tyle/ ps dziecko wcale nie musi ograniczac matki.a i ona nie musi rezygnowac z siebie. ja jestem na etapie starania sie o maluszka ,jak sie uda to po porodzie max 4 mies i wracam do pracy.i nie bede z tego powodu zla matka.

Gość twoja sparaw co nam do tego
....ja tam lubię dużo zarabiać - szczerze, to nie za bardzo rozumiem, jak moze byc satysfakcjonujaca praca w której mało płacą? ... ale też nic nie robić przez pół dnia, łazić do fryzjera i po sklepach, wyjeżdżać na weekend... jakoś mam 2 dzieci i wcale mi w tym nie przeszkadzają.... kwestia organizacji i pieniędzy.... ale oczywiście jak ktoś ich nie chce mieć to jego sprawa.... dla mnie rodzina jest najważniejsza!

Gość nj6uyj
niektoray siedza po 8 godzin dzennie na laptopie w pracy i zyja

Gość nj6uyj
lubie moja prace:) niestety malo platna jest

Gość bon tonn
8h sidzenia na laptopie? ciekawe co na to laptopy, jak ktos wazy ponaz 70kg, to pewnie dlugo nie wytrzymuja

Gość ines73
masz jeszcze czas na dziecko, a teraz zyj swoim malzenstwem i ciesz sie....dzieci sa ogromnym obowiazkiem ale i ogromna radoscia...wszystko w swoim czasie- nic na sile!!!!

Gość nj6uyj
mysle ze wcale mam 27 lat i juz raczej wiem ze nie chce byc matka nigdy

Gość nj6uyj
a kotkow sie pozbylas z domu?? dla maluszka?

Gość a dlaczego ma sie pozbywac
kotka? Moze niech w ogole schron dla dziecka wybuduje i tam sie z nim zamknie:D

Gość nj6uyj
podobno kot moze zadusic dziecko:/

po 1 kota mam jednego:) po 2 nie bede sie jej pozbywac!!kot dziecku nie szkodzi..matko nie popadajmy w panike.:)) wiadomo trzeba miec z poczatku oko na kotke bo dla niej noworodek to nowosc i musi sie przyzwyczaic .a po 2..dawniej ludzie spali ze zwierzetami w jednej izbie i jakos dzieci poduszone nie byly:D jedyne co to kobieta w ciazy nie powinna sprzatac kuwety po kotku(zagrozenie toksoplazmoza) jednak 90% kobiet majacych dlugo koty maja juz przeciwciala:)

Gość nj6uyj
planujesz wiecej dzieci? ratowniczka?a ile masz lat?

Gość nj6uyj
:) ja mam 27;p a wiecej chcesz miec?